Puterea Dragostei 21 Ianuarie 2020 Ep 184

Nici bine nu a revenit in casa, Jador a si avut parte de camera rosie direct cu Ella insa materialele nu au fost difuzate, ele o sa apara astazi cand Mariana o sa faca iarasi un circ la adresa primei si unice competitoare Ella. Bianca si Livian au declarat ca s-a creat o strategie ce avea ca si scop eliminarea sa, tocmai de asta a reactionat in gala votandu-l pe Marius, se pare ca Pirui a avut un plan de a testa cumva relatia lor dar poate si din invidie sa le strice oarecum inimile. Deci eliminarea iubitului ei a fost chiar rezultatul propriilor actiuni ce s-au intors impotriva ei fara sa vrea, si acum Pirui acuza ca Bianca este falsa si rautacioasa. Jador intra in discutie cu Manuela intreband-o daca este sa nu intr-o relatie cu Poptelecan si cam asa continua jumatate din emisiune incercand sa testeze fetele, Turcu are in schimb o reactie putin acida in privinta lui Jador si spune ca nu-l intereseaza consecintele si sa nu glumeasca pe seama lui, schimband discutia Jador spune ca daca ar vedea-o pe Simina ar avea emotii pentru ca el a iubit-o mai mult ca pe Ella iar cu acestea vrea sa incheie orice discutie.

Sezonul 2 din Puterea Dragostei sau dupa formatul „Power of Love”, este reality show-ul matrimonial la care oamenii simpli vin pentru a-si gasi marea iubire si sa isi traiasca o frumoasa poveste de dragoste fara prejudecati, emisiunea este special facuta pentru acest lucru si in prima faza vor fi 6 femei dar si tot atatia barbati care vor sta sub acelasi acoperis insa separat si care vor avea numai cateva ore in decursul unei zi unde se pot vedea, acestia nu au voie sa se vada decat in ‘Casa dragostei’ fiindu-le interzis orice intrevedere in afara de casa.

Puterea dragostei 21 ianuarie 2020 HD

Totodata publicul va avea si el un rol foarte important, favoritii lor vor putea fi votati saptamanal si vor castiga in fiecare saptamana cate un premiu in bani, pentru a putea fi unul/una dintre castigatori concurentii trebuie sa-si castige segmentul de public prin felul lor.

Marea dilema si intrebare la care nu prea se gaseste asa usor un raspuns ar fi, oare se poate naste o adevarata poveste de iubire intre doi oamenii necunoscuti doar petrecandu-si cateva ore in fiecare zi unul alaturi de celalalt fara sa aiba un alt fel de interactiune?

Ei bine, acesta este si scopul acestei emisiunii, vom putea vedea exact in fiecare zi de luni si pana vineri, de la orele 11:00 si 17:00 si Sambata, de la ora 15:30, emisiunea este un pic asemanatoare cu o alta emisiune care in trecut a mai fost pe micile ecrane insa sub un nou format mult mai atragator si plin de emotie dar si iubire a-l care-i sens concurentii sunt cei care trebuie sa-i dea, emisiunea este prezentata de catre Andreea Mantea.

Acestea fiind deja stiute si bine puse la punct, va invit astazi sa urmarim prima editie din Puterea dragostei Sezonul 2 episodul 184 difuzata astazi 21 ianuarie 2020, emisiune disponibila in format hd la cateva ore de la difuzarea pe micile ecrane.

Editie completa.

error: Content is protected !!