Destine ratacite episodul 131 din 20 ianuarie 2020

Uma cu Pari vor sa-i faca ceva lui Roli la rochia lui Mata gi, Pari agata sariul lui Roli de masa pentru a se rupe, Siddhart merge la Roli sa o ia la dans si sariul in acel moment chiar se rupe. Roli se ia la cearta cu Siddhart, dar nu stie ca Pari este vinovata de i s-a rupt sariul. Simar vine si vede sariul cu Prem si le spune baietilor ca e sariul de la Mata gi. Roli plange mai ales ca Uma as spune ca ea stie a cui e sariul. Apoi ei decid sa plece acasa de la petrecere. Ei ajung acasa pe furis. A doua zi Mata gi intreaba de petrecere cum a fost. Simar vine si zice ca bine a fost, Mata gi le i-a apararea spunand ca nurorile ei nu ar face nimic ce ar rãni-o. Roli pleaca suparata fiind dupa toate cele intamplate. Un prieten de a lui Prem spune ca el va pleca la Mumbai si atunci ii spune sa-o duca si pe Simar.

Telenovela cu o poveste interesanta in spatele a tot ce se vede, ne este adusa in fiecare seara de vineri si pana duminica si promite sa fie captivanta chiar de la primele episoade, mai exact Destine ratacite este introdus in grila de programe de pe National tv si aduce un surplus de intamplari bazate pe fapte din viata reala.

Inca de la primele imagini serialul prezinta povestea de viata a nu mai putin de doua surori pe numele lor Simar si Roli, fete obisnuite care la un momentdat isi creaza un rost in viata fiecare casatorindu-se facand parte dintr-o familie respectata si care devin un exemplu de nurori pentru familia Bharadwaj.

Destine ratacite episodul 131 din 20 ianuarie 2020 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa. Va asteptam aici unde in continuare puteti viziona intregul episod sus mentionat. Vizionare placuta mai jos! 😉

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs.

Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 131 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 20 ianuarie 2020 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.
Acest episod este disponibil spre vizionare cu traducere si este complet, varianta cu traducere este pusa in fiecare seara pentru ziua respectiva.

Varianta 1.

error: Content is protected !!