Puterea Dragostei 17 Februarie 2020 Ep 211

Oprica a fost la un pas de eliminare aseara insa a scapat pentru ca fetele au decis ca Ionut sa fie eliminat asta dupa ce saptamana trecuta a avut un conflict cu toate si de aici motivul pentru care l-au dat afara, si aparitia Bernei l-a facut sa o cunoasca pe aceasta insa nu a reusit desi aceasta inca pare sa sufere dupa Philip si inca sa spere ca o sa fie cu el. Fernando fostul iubit a Daianei vine in casa si starneste fetele cu declaratiile sale, dupa ce a vazut ca Ella il respinge total lui Catalin nu-i ramane decat sa-i ureze sa-si poata gasi un barbat care sa reuseasca sa o cucereasca si sa o faca fericita asa cum si-ar fi dorit el. Referitor la fostul cuplu Bianca si Livian nu sunt prea multe de spus din afara se vede cum despartirea lor ar fi putin regizata desi s-a negat acest fapt, vom vedea daca vor putea rezista in burlacie dupa ce ambii au spus ca momentan nu sunt capabili de a avea un nou inceput respectiv o noua relatie in casa. Ligi mizeaza pe faptul increderii si inca il testeaza pe Philip cu diverse momentel lasandu-l liber sa vada cum reactioneaza si daca este cu adevarat pentru ea.

Sezonul 2 din Puterea Dragostei sau dupa formatul „Power of Love”, este reality show-ul matrimonial la care oamenii simpli vin pentru a-si gasi marea iubire si sa isi traiasca o frumoasa poveste de dragoste fara prejudecati, emisiunea este special facuta pentru acest lucru si in prima faza vor fi 6 femei dar si tot atatia barbati care vor sta sub acelasi acoperis insa separat si care vor avea numai cateva ore in decursul unei zi unde se pot vedea, acestia nu au voie sa se vada decat in ‘Casa dragostei’ fiindu-le interzis orice intrevedere in afara de casa.

Puterea dragostei 17 februarie 2020 HD

Totodata publicul va avea si el un rol foarte important, favoritii lor vor putea fi votati saptamanal si vor castiga in fiecare saptamana cate un premiu in bani, pentru a putea fi unul/una dintre castigatori concurentii trebuie sa-si castige segmentul de public prin felul lor.

Marea dilema si intrebare la care nu prea se gaseste asa usor un raspuns ar fi, oare se poate naste o adevarata poveste de iubire intre doi oamenii necunoscuti doar petrecandu-si cateva ore in fiecare zi unul alaturi de celalalt fara sa aiba un alt fel de interactiune? Ei bine, acesta este si scopul acestei emisiunii, vom putea vedea exact in fiecare zi de luni si pana vineri, de la orele 11:00 si 17:00 si Sambata, de la ora 15:30, emisiunea este un pic asemanatoare cu o alta emisiune care in trecut a mai fost pe micile ecrane insa sub un nou format mult mai atragator si plin de emotie dar si iubire a-l care-i sens concurentii sunt cei care trebuie sa-i dea, emisiunea este prezentata de catre Andreea Mantea. Acestea fiind deja stiute si bine puse la punct, va invit astazi sa urmarim prima editie din Puterea dragostei Sezonul 2 episodul 211 difuzata astazi 17 februarie 2020, emisiune disponibila in format hd la cateva ore de la difuzarea pe micile ecrane.

Partea 1 de la ora 11.


Partea 2 de la ora 17.

error: Content is protected !!