Puterea Dragostei din 20 Ianuarie 2021 Episodul 178

Aparitia Medei in casa l-a luat prin surprindere pe Nicos care initial a avut intentia de a crea un cuplu cu Aya, acum ca fosta lui iubita a venit in casa lucrurile s-au schimbat, aceasta ii reproseaza acestuia ca nu ar mai trebui sa se uite dupa ea atata timp cat intentia ei in ceea ce-l priveste este una serioasa. Codrut si Mariana isi povestesc cateva trairi si isi pun intrebari despre relatia lui care pare cumva pierduta, Meda incepe sa planga iar Nicos ii ofera asigurari cum intre el si Aya nu exista niciun fel de relatie decat de amicitie si atat. Lucurile se complica odata ce Alexandra pare sa-i faca in ciuda Medei si-i ofera camera rosie lui Nicos chiar cu Aya spre surprinderea Medei care pare socata de decizia ei, aceasta se opune ca ei sa se intalneasca acolo mai mult decat atat ea i-a interzis sa se mai uite dupa Aya. Alex recunoaste ca Alexandra este fata care i-a atras atentia cel mai mult in casa, dimineata incepe cu o ecuatie necunoscuta iar Marinescu se contreaza cu Alex caruia ii promite sa nu-l deranjeze pentru ca are de gand sa isi puna armata sa-i faca portofoliu. Mariana ii spune lui Nicos ca ieri era nervoasa din pricina sa pentru ca nu stie sa isi rezolve problemele sale cu George si o implica pe Madalina iar ea considera ca este o jignire cand el a afirmat ca ar fi sfanta si este o diferenta intre cei doi data de varsta.

Schimbat in totalitate dupa ce a avut de invatat de pe urma povestilor a doua serii de concurenti, show-ul „Power of Love” intra in linie dreapta cu noi participanti in etapa de cunoastere din Puterea dragostei Sezonul 3, niciunul dintre fostii concurenti nu vor mai aparea pe micul ecran avand pana si prezentatoarea diferita Cristina Mihaela este noua gazda pe care o vom intalni in fiecare zi de luni la aceasi ora.

Puterea dragostei 20 ianuarie 2021 HD

Daca pana acum nu am obtinut un cuplu care sa plece impreuna si cu planuri de viitor direct din platoul de filmare, in acest sezon se pune accent mai mult pe seriozitatea celor ce vor intra pe rand in casa dar si modificari care vor fi introduce ca urmare a tuturor experientelor traite de-a lungul celor doua sezoane pentru a evita repetarea lor dar si pentru a oferi materiale de calitate acestea vor fi discutate chiar dinainte fara alte obiectii.

Formatul in sine ramane neschimbat, si chiar inainte de a-si anunta ierirea Mante a tinut sa-i spuna cateva cuvinte colegei sale de breasla dar si o rugaminte de a-i asculta pe viitorii concurenti inainte de toate si sa le ofere suport cand au nevoie la fel cum si ea a facut mereu. Nefiind prea multe de spus decat sa traim cu speranta ca vom avea ceva diferit de pana acum dam start la Puterea dragostei Sezonul 3 episodul 178 transmisa acum 20 ianuarie 2021, exact asa cum ne-am obinuit la numai cateva momente de la rularea sa pe ecran.

Varianta 1.

error: Content is protected !!