Destine ratacite episodul 158 din 16 februarie 2020

Khushi ascunde rochia primita ieri prin curier, ea da vina pe Simar ca ar observa orice face, Manoranjan o vede mergand din camera ei undeva si o urmareste. Manoranjan merge la Khushi in camera sa faca inspectie si vede rochia de dans. Apoi Khushi vine si o prinde, matusa ii zice de ce are astfel de rochie iar ea zice matusii sa stea cu ea in camera schimband subiectul. Ea merge si pune hainele ei in bagaj sa le duca la ea in camera, Simar vede apoi ca Manoranjan vine si vrea sa scoata ceva din dulap si atunci cade pachetul de tigari. Toti sunt socati Mata gi cu restul vin si vad pachetul si ei insa Khushi l-a dus intr-un ziar mai devreme. Apoi Kushi zice de chistocurile de afara de acum doua zile, Manoranjan striga la Khushi dar Mata gi se ia de ea. Mata gi zice ca ea e de vina, asa ca-i zice lui Mata gi ca mai mult respect are fata asta noua decat ea. Karuna vorbeste urat de Manoranjan, Sujata zice sa aiba grija la cum vorbeste. Simar zice lui Khushi sa ceara iertare lui Manoranjan, Karuna nu e de acord. Khushi cere iertare lui Manoranjan si zice ca i-a dat o lectie in gand, apoi zice ca e randul lui Simar care plange fiindca Karuna a vorbit urat de ea zicand ca se preface ca e buna. Simar se uita la tabloul cu Roli apoi aceasta o suna. Roli intreaba ce e pe acasa, Simar decide sa nu zica ce se intampla pentru a nu se stresa si a putea invata pentru examene, insa Roli isi da seama ca ceva nu e bine si zice ca totusi v-a merge acasa.

Telenovela cu o poveste interesanta in spatele a tot ce se vede, ne este adusa in fiecare seara de vineri si pana duminica si promite sa fie captivanta chiar de la primele episoade, mai exact Destine ratacite este introdus in grila de programe de pe National tv si aduce un surplus de intamplari bazate pe fapte din viata reala. Inca de la primele imagini serialul prezinta povestea de viata a nu mai putin de doua surori pe numele lor Simar si Roli, fete obisnuite care la un momentdat isi creaza un rost in viata fiecare casatorindu-se facand parte dintr-o familie respectata si care devin un exemplu de nurori pentru familia Bharadwaj.

Destine ratacite episodul 158 din 16 februarie 2020 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa. Va asteptam aici unde in continuare puteti viziona intregul episod sus mentionat. Vizionare placuta mai jos! 😉

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs.Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 158 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 16 februarie 2020 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!