Puterea Dragostei 12 Septembrie 2019 Sezonul 2 Ep 53

Unele fete acum realizeaza ca Jador a jucat la doua capete, lasand impresia ca el ar fi un bun cuceritor dar de fapt doar sa jucat cu ele. Livian crede ca Bianca nu il intelege cateodata si acest lucru duce incet la separarea lor, a invatat din propriile greseli si alte altora iar acest fapt l-a facut sa fie mai bun, afirmatia iubitei sale ca nu simte ca are un iubit a venit din orgoliu si nu din suflet iar el a ales sa nu se joace cu dansa asa cum altii au facut-o si a ales sa-i ofere ceea ce nu i-a dat altii considerand ca au gresit amadoi.

Bianca este femeia care i-a umplut golurile din inima lui Livian si a declarat ca o iubeste pe Bianca si se inteleg ca si cum se cunosc de multa vreme, si poate reactia sa se ieri a venit pentru ca iubita sa nu a recunoscut in fata Andreei faptul ca il iubeste dar poate ca Bianca nu se poate exprima corect ori nu intelege ce inseamna a avea o relatie serioasa, Ligi a facut live azi si a zis ca nu are nimic cu Bianca, ca a facut asa ca Bianca si ca tot timpul o jigneste, si ca nu il ia pe Livian, dar eu cred ca i-au sarit sustinatorii in cap. Noi stim ca ei sunt foarte bine, au facut un videoclip pe youtube in seara asta.

Sezonul 2 din Puterea Dragostei sau dupa formatul „Power of Love”, este reality show-ul matrimonial la care oamenii simpli vin pentru a-si gasi marea iubire si sa isi traiasca o frumoasa poveste de dragoste fara prejudecati, emisiunea este special facuta pentru acest lucru si in prima faza vor fi 6 femei dar si tot atatia barbati care vor sta sub acelasi acoperis insa separat si care vor avea numai cateva ore in decursul unei zi unde se pot vedea, acestia nu au voie sa se vada decat in ‘Casa dragostei’ fiindu-le interzis orice intrevedere in afara de casa.

Totodata publicul va avea si el un rol foarte important, favoritii lor vor putea fi votati saptamanal si vor castiga in fiecare saptamana cate un premiu in bani, pentru a putea fi unul/una dintre castigatori concurentii trebuie sa-si castige segmentul de public prin felul lor.

Puterea dragostei 12 septembrie 2019 HD

Marea dilema si intrebare la care nu prea se gaseste asa usor un raspuns ar fi, oare se poate naste o adevarata poveste de iubire intre doi oamenii necunoscuti doar petrecandu-si cateva ore in fiecare zi unul alaturi de celalalt fara sa aiba un alt fel de interactiune?

Ei bine, acesta este si scopul acestei emisiunii, vom putea vedea exact in fiecare zi de luni si pana vineri, de la orele 11:00 si 17:00 si Sambata, de la ora 15:30, emisiunea este un pic asemanatoare cu o alta emisiune care in trecut a mai fost pe micile ecrane insa sub un nou format mult mai atragator si plin de emotie dar si iubire a-l care-i sens concurentii sunt cei care trebuie sa-i dea, emisiunea este prezentata de catre Andreea Mantea.

Acestea fiind deja stiute si bine puse la punct, va invit astazi sa urmarim prima editie din Puterea dragostei Sezonul 2 episodul 53 difuzata astazi 12 septembrie 2019, emisiune disponibila in format hd la cateva ore de la difuzarea pe micile ecrane.

Editie completa.

error: Content is protected !!