Destine ratacite episodul 950 din 18 Aprilie 2022

Roshni aude pe Ananya cum vorbeste la telefon si ice lui Simar si lui Mata gi ca este vina ei, Ananya se preface Roshni nu e crezuta iar Anjali se ia de Tanvi si zice ca este doar vina ei ca l-a pierdut pe Vikram insa el zice ca de azi Tanvi e viațt lui, Roshni merge la redactorul ziarului care zice ca Ananya l-a platit sa scrie acel articol, redactorul vine la Bharadwaj acasa si zice ca Roshni l-a platit nu Ananya, Kushi zice ca Roshni se ia de Ananya de cand a venit, Pari cu Uma amintesc ce a facut Roshni la nunta lui PYUSH cu Vaidehi, Pari zice o cunoastem pe Roshni, Ananya zice deci Roshni vrea sa plec din casa, Pari zice Roshni va pleca daca trebuie cineva sa plece, PYUSH zice destul ca nu mai vrea sa auda nimic de Roshni, Pari zice ca PYUSH nu a vrut niciodata sa o ia pe Roshni, PYUSH zice ca mama lui l-a invatat sa mentina relatia lor, PYUSH zice avem binecuvantarea zeitei si am pus vermilionul pe fruntea ei ca Pari cu Kushi stau acolo doar pentru ca oamenii le-au acceptat, PYUSH zice ca o crede pe Roshni si zice bunicii ca-i este rusine sa o numeasca nora? Mata gi zice nu e perfecta ca a gresit in ultimele zile, PYUSH a aflat mai devreme de ce a facut Roshni ieri cu femeile.

Mata gi zice ca Roshni trebuie sa ceara scuze lui Ananya, PYUSH zice si dacã nu? el zice lui Simar ca crede in Roshni si mai bine pleaca din casa, Uma se bucura cu celelalte, Simar zice nu Roshni zice ii cer scuze Ananyei, Mata gi zice lui Simar PYUSH ii pune la indoiala deciziile deci poate pleca Aarav se baga iar Pari zice lasa-l, PYUSH i-a mana lui Aarav de pe el. PYUSH vine cu Roshni jos, Simar zice opreste-i Mata gi, Simar zice e copilul tau Mata gi e mostenitorul nostru, Simar zice nu-ti lasa mama, PYUSH zice e vorba de onoarea sotiei mele, de mandria mea.

Destine ratacite episodul 950 din 18 aprilie 2022 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 950 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 18 aprilie 2022 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.


Varianta 2.

error: Content is protected !!