Puterea Dragostei 12 Martie 2019 Episodul 98

Toti care intra, vin chititi pe Bianca, o plac de mama focului din fata televizorului. Nu dupa mult timp, se razgandesc, in ciuda faptului ca voturi, ca bla-blauri..De ce oare, ce vad baietii din casa si nu vedem noi? Convenabil le-ar fi sa ramana pe langa ea, poate mai scapa Bibisorii și lor cate un vot, insa toti fug de ea.

Power of Love”, este reality show-ul matrimonial la care oamenii simpli vin pentru a-si gasi marea iubire si sa isi traiasca o frumoasa poveste de dragoste fara prejudecati, emisiunea este special facuta pentru acest lucru si in prima faza vor fi 6 femei dar si tot atatia barbati care vor sta sub acelasi acoperis insa separat si care vor avea numai cateva ore in decursul unei zi unde se pot vedea, acestia nu au voie sa se vada decat in ‘Casa dragostei’ fiindu-le interzis orice intrevedere in afara de casa.

Puterea dragostei episodul 98 din 12 martie 2019 HD.

Totodata publicul va avea si el un rol foarte important, favoritii lor vor putea fi votati saptamanal si vor castiga in fiecare saptamana cate un premiu in bani, pentru a putea fi unul/una dintre castigatori concurentii trebuie sa-si castige segmentul de public prin felul lor.

Marea dilema si intrebare la care nu prea se gaseste asa usor un raspuns ar fi, oare se poate naste o adevarata poveste de iubire intre doi oamenii necunoscuti doar petrecandu-si cateva ore in fiecare zi unul alaturi de celalalt fara sa aiba un alt fel de interactiune?

Ei bine, acesta este si scopul acestei emisiunii, vom putea vedea exact in fiecare zi de luni si pana vineri, de la orele 11:00 si 17:00 si Sambata, de la ora 15:30, emisiunea este un pic asemanatoare cu o alta emisiune care in trecut a mai fost pe micile ecrane insa sub un nou format mult mai atragator si plin de emotie dar si iubire a-l care-i sens concurentii sunt cei care trebuie sa-i dea, emisiunea este prezentata de catre Andreea Mantea.

Acestea fiind deja stiute si bine puse la punct, va invit astazi sa urmarim prima editie din Puterea dragostei episodul 98 difuzata astazi 12 martie 2019, emisiune disponibila in format hd la cateva ore de la difuzarea pe micile ecrane.

Episod complet.

Poate iti place si

puterea dragostei

Puterea Dragostei 24 Iunie 2019 Ep 187

Deea, fosta concurenta in casa puterea dragostei se reintoarce in emisiune si este mai hotarata …

3 comments

  1. Tuturor, ne place Bianca..dar Simona ?! Nu e sexy și cumsecade ?!
    Cică picioarele unei fete bătrîne stau de vorbă:
    “Las’ c-o veni ea și clipa despărțirii!”

  2. A ajuns ca None asa facea si el pana a ajuns la voturi ne folosim de Bianca si dupa hopa barfa si falsitatea asa si None asa si Asta si asa era si Adrian la ajuta Bianca pana a ajuns in casa si acum si ala vb si baga in Bibisori de toate nebunii aveti grija pe cine votați…

  3. Bianca este cea mai nevinovata si sincera dintre toate concurentele. E acuzata ca nu arata puterea dragostei. Ce oferte de baieti sunt in casa, pe cine sa aleaga? L-a placut pe infumuratul de None, bine ca i-a trecut. Acum se simte atrasa de Hamude, care este din nou o alegere gresita, chiar daca e baiat bun, nu e pentru ea, e prea versat. De ce o judecati, de cine sa se apropie Bianca, de golanul de Alex, de nebunul de Adrian, de barbatul cu 2 copii, ea fiind un copil, de cine? Nu e ranjita ca Simina, care se hahaie la toti baietii, dar de fapt nu place pe nimeni, imbarliga pe toti cu intrigile ei. De ce o judecati pe Bianca la prima vedere? Care dintre fete a aratat puterea dragostei? Cred ca li se cere prea repede acest lucru, nu sunt animale sa se imperecheze la prima vedere. Bianca este antipatizata, invidiata de concurenti si de votantii acestora, pentru ca a castigat mereu, dar nu e vina ei, a rezistat atator atacuri incat a capatat simpatia multor oameni, intotdeauna victimele sunt mai apreciate dacat atacatorii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *