Destine ratacite episodul 216 din 14 aprilie 2020

Pari cu Uma zic lui Roli ca Kushi vrea mancare non vegetala, Roli zice ca are ea o idee asa ca merge afara si vede pe Veeru cum se lauda cu motocicleta lui. Veeru o vede pe Roli in oglinda motocicletei si ii multumeste ca aseara a scapat-o de Kushi apoi asteapta taxiul Veeru merge la ea cu motocicleta s-o i-a iar aceasta ii zice ce vrea sa manance Kushi pui tikka masala. Veeru zice lui Roli ca Kushi il asculta, Roli zice ca ea face ce vrea apoi se urca in taxi si merge sa cumpere pui. Insa se intoarce cu legume, ajunsa acasa toata familia este revoltata pe ea ca a adus carne in casa lor ceea ce este impotriva obiceiurilor de ani de zile insa imediat ce deschide punga vede ca nu a cumparat asa ceva si toti se intreaba ce mancare vor face acum pentru ca Khushi a cerut mancare din carne.

Dupa o perioada de gandire toate femeile spun ca vor face o mancare vegetala incat nici nu va realiza ca nu are carne, Khushi se pune la masa unde-i este servita mancarea, alaturi de ea se afla Veeru care nu o pierde din priviri pe Roli si in timp ce degusta le lauda ca au facut o mancare cu gust si totusi ea le-a cerut carne, toti stau drepti in fata ei iar Khushi spune ca oricum ea o sa manance la un restaurant ca la cata mancare vegetariana sigur nu stiu sa faca preparate din carne, Simar observa cum Veeru se uita atent la Roli si banuie ceva suspect.

Destine ratacite episodul 216 din 14 aprilie 2020 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa. Va asteptam aici unde in continuare puteti viziona intregul episod sus mentionat. Vizionare placuta mai jos! 😉

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 216 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 14 aprilie 2020 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!