Mireasa Sezonul 9 Episodul 6 din 29 Ianuarie 2024

Din cate se pare fetele si-au schimbat deciziile cu privire la baieti, si chiar daca vineri se aliniau in spatele preferatilor ulterior unele dintre ele au luat alte hotarari si am aflat si o parte din povestile lor, in acelasi timp Valentin a fost luat oarecum in vizorul unor discutii si se considera ca ar suferi dupa fosta sa relatie si cumva isi doreste numai sa se afiseze la televizor, Cristina a spus deja ca are cativa preferati printre baieti iar Liviu daca nu ar vorbi asa mult ar fi potrivit.

Valentin s-a unit la masa de cina cu fetele, un moment propice pentru a le descoperi mai profund pe fiecare in parte. Maria, in varsta de 24 de ani si vine din Slatina, a avut o experienta anterioara ca asistent-manager la un restaurant, dupa alinierea de vineri, Alexandru si Cristina s-au intalnit pentru un mic dejun delicios, amele trebuiau sa furnizeze alimente baietilor prin intermediul mamei saptamanii, totusi bunica Maria s-a simtit incomodata de reactiile doamnei Carmen.

Mireasa Sezonul 9 din 29 Ianuarie 2024 Online

Tensiunea plana inca in casa baietilor iar unii au dat-o in penibil dupa ce au vazut imaginile cu certurile avute in casa, acestia au spus ca trebuie sa actioneze si sa nu mai puna la socoteala pe viitor ca ei sa se vada in ipostaze nepotrivite, mai cu seama ca fetele se vor indeparta de ei vazandu-le reactiile dar si unele intentii care nu sunt de viitor.

Cu ganduri sincere pentru un viitor apropiat cat si dorinte ferme de a construi o relatie serioasa, fundamentata pe incredere si iubire, intampinam cu entuziasm o noua serie de concurenti, acesta vin cu povestile lor distincte, avand in spate experiente diferite. Au decis sa paraseasca trecutul si sa se indrepte catre oportunitatile unui nou inceput. Acest sezon poate fi descris ca fiind dedicat unei iubiri magice, iar la doar o luna de la despartirea de fostii concurenti, asteptam cu nerabdare sa-i cunoastem pe fiecare in parte si sa aflam povestile lor captivante, asadar incepem pe 29 ianuarie 2024 momente unice al primelor intalniri isi gasesc sufletul pereche discutand fiecare editie din Mireasa Sezonul 9 Episodul 6 pe larg aici pe blogulmeu.net, difuzarea este de luni si pana vineri de la 14 si pana la ora 17 ca si in precedentele transmisii.

Varianta 1.


Varianta 2.


Capriciile iubirii Sezonul 6 Episodul 6.

error: Content is protected !!