Casa iubirii Sezonul 3 Episodul 15 din 29 Ianuarie 2024

Julia ii reproseaza lui Robi ca i-a spus ca inima ii bate mai tare cand a intrat in camera rosie si a vazut-o, cu toate acestea, si Robi comite o greseala atunci cand ii spune ca este speciala, oferindu-i astfel sperante, iar aceste cuvinte vor fi aduse mereu in discutie. Astfel, amandoi devin subiecte recurente pe aceasta tema, iar continuarea acestui dialog ar putea deveni plictisitoare, in acest context, Julia ar putea lua in considerare sa renunte la legatura cu Robi si sa se concentreze asupra propriei sale vieti, mai ales daca nu este interesata de vreun alt baiat.

Laurentiu, este o persoana remarcabila care si-a dedicat mult timp muncii in strainatate, dar din profunda sa iubire si respect pentru mama sa, care l-a crescut singura, a ales intotdeauna sa se intoarca acasa, de cand a decis sa ramana in tara, se pare ca se confrunta cu dificultati financiare, deoarece castigurile sale aici sunt mult mai modeste. Este posibil sa aiba nevoie de sprijinul unei partenere de viata, cu care sa impartaseasca bucuriile, realizarile si visele sale ma incanta faptul ca este un individ credincios aceasta credinta ar trebui sa il sustina si sa il indrume in viata sper ca va gasi o femeie sincera si iubitoare care sa ii fie alaturi in calatoria sa dorita.

Casa iubirii din 29 Ianuarie 2024 Online

Robi pare sa nu aiba o directie clara in ceea ce isi doreste, este o nebunie sa afirmi ca vrei sa cunosti pe toata lumea si ca, daca apare cineva nou, ai sa fii interesat, este destul de confuz sa nu stii ce iti doresti la varsta ta, este regretabil ca ai votat pentru eliminarea lui Laur, deoarece este un baiat serios si cu adevarat educat, care isi doreste o relatie stabila. In schimb, Robi pare sa fie incert in privinta a ceea ce isi doreste, iar Cosmin pare sa fie in aceeasi situatie, mentinand aceasta atitudine doar pentru a ramane cat mai mult in emisiune, Laurentiu nu intelege cum functioneaza emisiunea, deoarece el isi doreste ceva real si serios, fara a se implica in jocuri de propaganda precum Robi, Bogdan sau Cosmin.

O transmisie dedicata cautarii iubirii perfecte, este deja pregatita si adaptata pentru noii participanti in noul format denumit Casa Iubirii – Sezonul 3 Episodul 15, acesta a fost conceput special pentru fiecare concurent care a venit cu dorinta sincera de a descoperi sufletul pereche. Cei aflati in cautarea jumatatii vor avea la dispozitie timp suficient, dar regulile acestei editii vor ramane stricte. De aceasta data, publicul va decide soarta fiecarui participant fara alta implicare. Incepand de azi, pe data de 29 ianuarie 2024, vor fi difuzate doua editii in fiecare zi, una la ora 10:00 dimineata si cealalta la ora 17:00. In weekend, transmisiunile vor avea loc la ora 16:00 si, respectiv, la ora 19:00. In cadrul acestora, gala va aduce cu sine momente decisive, iar drumul catre descoperirea adevaratei iubiri nu este usor. Cei cu adevarat dornici de un viitor frumos trebuie sa depuna eforturi, iar emotiile prezente vor gasi rezolvarea pe blogulmeu.net, ramane sa ne intalnim zilnic pentru a afla mai multe.

Editie integrala.

 

 

error: Content is protected !!