Ma numesc Zuleyha Episodul 26 din 5 Martie 2020

Cetin a aflat imediat cine se face vinovat de accidentul in cauza, seara Yilmaz impreuna cu Mujgan se duce acasa la mama ei pentru a primi binecuvantare insa aceasta refuza sa le-o dea spunand ca ei sunt mafioti si ca nu-si doreste ca fiica sa sa stea langa asa oameni mai ales ca ei sunt respectati in comunitate ca fiind oameni seriosi fara probleme cu legea. Hunkar se intoarce acasa si vorbeste cu Demir despre faptul ca putea sa fie moarta si il intreaba daca el a pus acel om sa traga cu arma in Fekeli insa nu recunoaste, Zuleyha asculta intreaga lor discutie la usa grajdului si afla ca el a pus la cale sabotarea masinii lui Yilmaz si da buzna peste ei fiind revoltata pe faptul ca sotul ei este de fapt un om rau si il respinge total.

Casatoria dintre Mujgan si Yilmaz incepe si participa doar apropiati printre care si doctorul Sabahattin si o prietena apropiata a miresei, insa in toiul logodnei imediat dupa ce Fekeli le-a oferit acordul cineva suna la usa iar Yilmaz deschide, insa are sa afle ca Zuleyha a fugit de acasa cu tot cu copil si cere sa fie adapostita la el pentru o perioada de vreme. Ce nu stie insa este ca Demir afla unde este si impreuna cu o flota de oamenii inarmati se duce direct acasa la Yilmaz cerand sa-i dea sotia si fiul inapoi insa este refuzat si il invita sa plece acasa.

Ma numesc Zuleyha Episodul 26 HD

Evenimentele din viata celor doi iubiti Züleyha si Yilmaz au loc intr-o comunitate de oamenii ale caror principii sunt strans legate de cultura si ambii tineri trebuie sa respecte traditiile pe care timpurile le impune, totusi indiferent de situatia prezentata ei sunt mai hotarati sa ramana uniti in dragostea lor si si sa faca absolut orice este necesar pentru a ramane impreuna. Yilmaz Akkaya este imaginea unica a barbatului puternic si dispus sa isi sacrifice orice inclusiv propria viata doar pentru a ramane impreuna cu femeia pe care o iubeste si o respecta, in timp ce Züleyha este aproape copia fidela a iubitului ei insa uneori are mici scapari de personalitate, cu toate ca frumusetea ei nu prea o ajuta in amumite situatii a decis sa renunte la orice plan si vis doar pentru a se vedea casatorita cu, cel pe care il iubeste, dar soarta lor se schimba si o singura greseala schimba absolut orice in viata lor.

Ma numesc Zuleyha 5 Martie 2020

Totusi in cele cincizeci de episoade difuzate peripetiile celor doi evidentiaza ca dragostea curata poate invinge orice si chiar daca incercarile unora vin sub forma de atac iubirea si devotamentul sunt cele doua arme care impreuna pot invinge orice obstacol. Incepand de miercuri si pana vineri in fiecare seara avem cateva ore difuzate din Ma numesc Zuleyha Episodul 26 o poveste intriganta si plina de emotie si suspans din 5 Martie 2020 doar pe Kanald ce poate fi urmarit subtitrat in romana de la ora 20.00 imediat dupa difuzare.

Varianta 1.

error: Content is protected !!