Ma numesc Zuleyha Episodul 27 din 6 Martie 2020

Ajuns la Yilmaz acasa, Demir ii cere sa-i dea sotia inapoi insa refuza spunand ca nu poate alunga musafirii ce vin sa-i ceara ajutorul, asa ca incepe sa traga cu arma in el, Mujgan vede cum Zuleyha este protejata de Yilmaz fara teama ca ar putea fi ranit, asa ca o lasa in grija lui Sebahattin iar el pleaca sa-l infrunte pe Demir impreuna cu Cetin nimereste in ploaia de gloante si este impuscat in spate cazand la pamant fara suflare. Fekeli este in stare de soc si nervii sau sunt la cote maxime pentru ca inca odata isi poate pierde unicul sau fiu, Zuleyha este luata cu forta si dusa la conac de catre Gaffur, si o pregateste sa plece in strainatate asta dupa ce considera ca Yilmaz este deja mort. doua zi Fekeli o suna pe Hunkar si o anunta ca Yilmaz traieste bucurandu-se de moment.

Crezand ca o sa plece din nou Demir il ia pe Adana de langa Zuleyha si o inchide in casa, si pentru ca este supusa la astfel de tratamente ea decide sa-i scrie o scrisoare lui Yilmaz in care povesteste totul exact asa cum s-a intamplat inclusiv ca Adnan este fiul sau, Gulten era in trecere sa-i aduca de mancare si o roaga ca ultim favor sa-i duca scrisoare lui Yilmaz, aceasta o ia insa mai tarziu aflam ca desi a trimis-o acesta nu a avut timp sa o citeasca astfel ca avem sa aflam ca se deterioreaza in timpul renovarii casei.

Ma numesc Zuleyha Episodul 27 HD

Evenimentele din viata celor doi iubiti Züleyha si Yilmaz au loc intr-o comunitate de oamenii ale caror principii sunt strans legate de cultura si ambii tineri trebuie sa respecte traditiile pe care timpurile le impune, totusi indiferent de situatia prezentata ei sunt mai hotarati sa ramana uniti in dragostea lor si si sa faca absolut orice este necesar pentru a ramane impreuna. Yilmaz Akkaya este imaginea unica a barbatului puternic si dispus sa isi sacrifice orice inclusiv propria viata doar pentru a ramane impreuna cu femeia pe care o iubeste si o respecta, in timp ce Züleyha este aproape copia fidela a iubitului ei insa uneori are mici scapari de personalitate, cu toate ca frumusetea ei nu prea o ajuta in amumite situatii a decis sa renunte la orice plan si vis doar pentru a se vedea casatorita cu, cel pe care il iubeste, dar soarta lor se schimba si o singura greseala schimba absolut orice in viata lor.

Ma numesc Zuleyha 6 Martie 2020

Totusi in cele cincizeci de episoade difuzate peripetiile celor doi evidentiaza ca dragostea curata poate invinge orice si chiar daca incercarile unora vin sub forma de atac iubirea si devotamentul sunt cele doua arme care impreuna pot invinge orice obstacol. Incepand de miercuri si pana vineri in fiecare seara avem cateva ore difuzate din Ma numesc Zuleyha Episodul 27 o poveste intriganta si plina de emotie si suspans din 6 Martie 2020 doar pe Kanald ce poate fi urmarit subtitrat in romana de la ora 20.00 imediat dupa difuzare.

Varianta 1.

error: Content is protected !!