Puterea Dragostei 5 Martie 2020 Ep 228

Gabriel a fost luat pe sus de catre Oprica care l-a acuzat ca el s-ar fi folosit de ea pentru a ajunge in emisiune, si data ce a ajuns aceasta si-ar schimbat parerea despre ea cu toate ca i-ar fi scris de multe ori ca el isi doreste sa vina special pentru a o cunoaste el nu mai recunoaste nimic, de fapt doar partial si anumite mesaje. Marius considera ca Ligi este duplicitara si a avut dreptate Philip de s-a despartit de ea, acesta considera ca ei ii place sa combine tot timpul fetele si nu-si vede de treaba ei, Livian crede ca Oprica vrea doar sa faca cuplu pentru a fi una dintre acele fete care sa fie votate atunci cand emisiunea se termina in plus tot el este cel care spune ca Ligi s-ar impaca cu Philip numai sa-i dea peste nas lui Berna. Sergio este vazut de baieti ca ar vrea sa se razbune cumva pe Turcu si le spune ca ei nu au legatura cu intamplarile lor. Roxana o asigura pe Andreea ca indiferent cat de mult l-ar placea pe Andy el nu o sa vina in casa pentru ea, si nici nu o sa fie cu ea Ligi este opusul la ce isi doreste Philip si se indreapta usor spre cucerirea Bernei care pare disponibila pentru el.

Sezonul 2 din Puterea Dragostei sau dupa formatul „Power of Love”, este reality show-ul matrimonial la care oamenii simpli vin pentru a-si gasi marea iubire si sa isi traiasca o frumoasa poveste de dragoste fara prejudecati, emisiunea este special facuta pentru acest lucru si in prima faza vor fi 6 femei dar si tot atatia barbati care vor sta sub acelasi acoperis insa separat si care vor avea numai cateva ore in decursul unei zi unde se pot vedea, acestia nu au voie sa se vada decat in ‘Casa dragostei’ fiindu-le interzis orice intrevedere in afara de casa.

Puterea dragostei 5 martie 2020 HD

Totodata publicul va avea si el un rol foarte important, favoritii lor vor putea fi votati saptamanal si vor castiga in fiecare saptamana cate un premiu in bani, pentru a putea fi unul/una dintre castigatori concurentii trebuie sa-si castige segmentul de public prin felul lor.

Marea dilema si intrebare la care nu prea se gaseste asa usor un raspuns ar fi, oare se poate naste o adevarata poveste de iubire intre doi oamenii necunoscuti doar petrecandu-si cateva ore in fiecare zi unul alaturi de celalalt fara sa aiba un alt fel de interactiune? Ei bine, acesta este si scopul acestei emisiunii, vom putea vedea exact in fiecare zi de luni si pana vineri, de la orele 11:00 si 17:00 si Sambata, de la ora 15:30, emisiunea este un pic asemanatoare cu o alta emisiune care in trecut a mai fost pe micile ecrane insa sub un nou format mult mai atragator si plin de emotie dar si iubire a-l care-i sens concurentii sunt cei care trebuie sa-i dea, emisiunea este prezentata de catre Andreea Mantea. Acestea fiind deja stiute si bine puse la punct, va invit astazi sa urmarim prima editie din Puterea dragostei Sezonul 2 episodul 228 difuzata astazi 5 martie 2020, emisiune disponibila in format hd la cateva ore de la difuzarea pe micile ecrane.

Partea 1 de la ora 11.


Partea 2 de la ora 17.

error: Content is protected !!