Ma numesc Zuleyha Episodul 14 din 6 Februarie 2020

Yilmaz cauta sa se razbune pe Demir pentru inscenarea facuta, Zuleyha este prezentata celorlate femei din cadrul organizatiei finantata de Hunkar si-i anunta pe toti ca doreste sa fie membra si ea, in timp ce tinea un discurs il zareste pe Yilmaz si ramane fara cuvinte, intervenita lui Hunkar o salveaza de rusine plecand acasa pe repede inainte. Ali Rahmet Fekeli ii face o vizita pe neapteptate lui Hunkar in care-i explica cele intamplate si ramane fara replica la cele spuse de el, Gulten este mustrata si i se interzice sa mai aiba vreo legatura cu Yimaz dupa plecarea ei de acasa. Sebahattin ii arata pozele lui Sermin cand a iesit in mod repetat cu Veli si o pune in tema sa accepte divortul pentru ca el are materialul original si poate pierde mai mult decat are acum, Hunkar afla de la Zuleyha ca fratele ei Veli a furat colierul de aur si l-a vandut iar acum trebuie sa il minta pe Demir.

Evenimentele din viata celor doi iubiti Züleyha si Yilmaz au loc intr-o comunitate de oamenii ale caror principii sunt strans legate de cultura si ambii tineri trebuie sa respecte traditiile pe care timpurile le impune, totusi indiferent de situatia prezentata ei sunt mai hotarati sa ramana uniti in dragostea lor si si sa faca absolut orice este necesar pentru a ramane impreuna.

Ma numesc Zuleyha Episodul 14 HD

Yilmaz Akkaya este imaginea unica a barbatului puternic si dispus sa isi sacrifice orice inclusiv propria viata doar pentru a ramane impreuna cu femeia pe care o iubeste si o respecta, in timp ce Züleyha este aproape copia fidela a iubitului ei insa uneori are mici scapari de personalitate, cu toate ca frumusetea ei nu prea o ajuta in amumite situatii a decis sa renunte la orice plan si vis doar pentru a se vedea casatorita cu, cel pe care il iubeste, dar soarta lor se schimba si o singura greseala schimba absolut orice in viata lor.

Ma numesc Zuleyha 6 Februarie 2020

Totusi in cele cincizeci de episoade difuzate peripetiile celor doi evidentiaza ca dragostea curata poate invinge orice si chiar daca incercarile unora vin sub forma de atac iubirea si devotamentul sunt cele doua arme care impreuna pot invinge orice obstacol. Incepand de miercuri si pana vineri in fiecare seara avem cateva ore difuzate din Ma numesc Zuleyha Episodul 14 o poveste intriganta si plina de emotie si suspans din 6 februarie 2020 doar pe Kanald ce poate fi urmarit subtitrat in romana de la ora 20.00 imediat dupa difuzare.

Varianta 1.

error: Content is protected !!