Destine ratacite episodul 133 din 22 ianuarie 2020

Simar si Roli cu sotii lor joaca impreuna carti, apoi Simar zice sa mearga la magazinul de inghetata. Familia merge sa-i ureze la multi ani lui Siddhart. Roli cu Roli raman pe intumeric dar el aprinde becul. El vede surpriza si familia venita la el, toti ii canta la multi ani si Simar zice ca Roli a decorat camera desi Simar a decorat-o. Apoi e adus tortul, Mata gi zice sa-i dea lui Roli prima felie. Apoi Siddhart da la fiecare, Simar le-a vazut pe Pari si Uma ieri cum au fost la Roli in camera. Simar se gandeste sa nu afle familia de Roli si Siddhart c nu dorm impreuna imbratisati. Simar o impinge pe Roli spre Siddhart pentru a-i face pozã. A doua zi Simar duce pranzul pentru Prem dar acesta deja a luat bilete catre Mumbai. Simar zice sa-i dea biletele lui Roli si lui Siddhart si-i spune lui Prem ca impreuna ii vor convinge pe cei doi.

Telenovela cu o poveste interesanta in spatele a tot ce se vede, ne este adusa in fiecare seara de vineri si pana duminica si promite sa fie captivanta chiar de la primele episoade, mai exact Destine ratacite este introdus in grila de programe de pe National tv si aduce un surplus de intamplari bazate pe fapte din viata reala.

Inca de la primele imagini serialul prezinta povestea de viata a nu mai putin de doua surori pe numele lor Simar si Roli, fete obisnuite care la un momentdat isi creaza un rost in viata fiecare casatorindu-se facand parte dintr-o familie respectata si care devin un exemplu de nurori pentru familia Bharadwaj.

Destine ratacite episodul 133 din 22 ianuarie 2020 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa. Va asteptam aici unde in continuare puteti viziona intregul episod sus mentionat. Vizionare placuta mai jos! 😉

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs.

Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 133 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 22 ianuarie 2020 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.
Acest episod este disponibil spre vizionare cu traducere si este complet, varianta cu traducere este pusa in fiecare seara pentru ziua respectiva.

Varianta 1.

error: Content is protected !!