Liber ca pasarea cerului Episodul 1 din 21 Aprilie 2019

Prima telenovela Romaneasca, cu actori celebrii care revin pe micile ecrane dupa o lunga perioada de timp, este vorba de Stefan Banica Jr. care are rolul principal in Liber ca pasarea cerului in serialul comic cu o distributie ampla de actori.

Orlando este un baiat plin de talent insa nu face nimic pentru a avea o alta situatie mai buna, se complace asa cum este in diferite ipostaze si cam asa a continuat viata sa intr-o aventura ce nu se termina niciodata. Ducu este prietenul sau cel mai bun si soarta face ca ei doi sa se reintalneasca o revedere ce va schimba total viata celor doi prieteni.
In timp ce acestia reincep sa-si povesteasca viata dupa cei douazeci de ani in care nu au avut niciun contact sub nicio forma, acestia isi dau seama rapid ca gandirile lor sunt total diferite insa au acelasi glume si poante de pe vremea cand ei erau in liceu, dar daca pana aici nu e nimic interesant o sa vedem ca singurul care o sa-i schimbe este destinul care se pare ca le-ar fi pregatit ceva important.

Liber ca pasarea cerului Episodul 1 din 21 Aprilie 2019 COMPLET HD

Celebrii actori din productie sunt: Marius Florea Vizante, Jojo, Andreea Samson, Adrian Anghel, Laila Abdel și Alma Costin si Stefan Banica Jr. ‘Aoleu, mamica mea’, pare a fi un tic verbal care a fost folosit aproape tot serialul. Firul povestii si ceea nu stim deja, actiunea principala ii prezinta pe Orlando si Ducu doi colegi scoala generala si de liceu si dupa putin peste 20 de ani se regasesc fiecare cu viata lui, si din acel moment incep tot felul de probleme si aventuri, Ducu are o situatie mai speciala in familie, avand o sotie, doi copii si o sora pe masura. Orlando nu este casatorit si nu are grija zilei de maine, are doua prietene ‘bune’, sta in centru vechi si mai are un prieten de nadejde cu, care se cunoaste de foarte multi ani, foarte gelos si il cheama Ariciu’.

Pentru ca intreaga actiune sa fie si comica vor exista mai tot timpul conflicte de tot felul insa cei doi sunt pregatiti sa faca fata pentru orice intamplare, insa vom vedea cat de amuzanti vor fi incepand de astazi.

Si daca tot am vorbit pana acum despre detaliile acestui serial, si totul fiind aproape lamurit, va astept sa comentam impreuna si sa revedem editia integrala din Liber ca pasarea cerului Episodul 1, difuzata astazi 21 aprilie 2019, editie ce este acum disponibila spre vizionare imediat ce incepe la tv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!