Exatlon sezonul 3 episodul 54 din 21 aprilie 2019

Exatlon sezonul III se apropie de final. As vrea sa stiu printr-un comentariu ce a fost bun, ce a fost rau. Ce v-ar placea sa ramane, ce sa se schimbe. Parerea generala a voastra care e? Din punctul meu de vedere, a fost cel mai slab sezon, si nu doar prin faptul ca razboinicii au fost mai slabi, dar și prin faptul că din 3 ore, o ora dureaza meciul si in rest numai vorbarie, nu mai sunt minigame-uri, jocuri internationale nici atat, se difuzeaza doar 2 zile pe saptamana, incat deja aproape uiti ca mai e si Exatlon. Singurul lucru bun este ca e un premiu atat la feminin cat si la masculin, ceea ce cred ca ar fi trebuit să fie inca din primul sezon. Acum, sper sa se mai faca inca un sezon, sau macar all stars, si sa fie unul frumos, ca primele doua sezoane.

Emotiile incep sa renasca, si incepem sa ne alegem echipa favorita, fie ea rosie sau albastra, in aventura lor concurentii vor avea de infruntat obstacole impresionante dar si nervi de otel, fiecare are posibilitatea de a-si testa abilitatile la nivel maximum si bineinteles de a avea contact direct cu persoane cu un caracter total diferit. Emisiunea este una foarte grea unde numai cei puternici vor merge mai departe si cei slabi vor parasi inca din primele probe competitia.

Dincolo se prietenie si slabiciune, fairplay dar si situatii care impun o anumita reactie, se afla un premiu pus in joc, acelasi ca si pana acum ca valoare, adica 100.000 de euro dar si titlul care odata castigat cantareste de doua ori mai mult decat banii in sine.

Exatlon sezonul 3 episodul 54 din 21 aprilie 2019 HD.

De aceasta data telespectatorii se asteapta la o competitie egala din orice punct de vedere, pentru ca asa cum prea bine stim, ultima data in sezonul precedent, premiul a fost castigat de catre o fata, fapt ce pe multi dintre fanii acestui show, i-a intrigat si chiar i-au revoltat creand foarte multe discutii in social media dar si in presa scrisa.

Al treilea sezon isi propune sa fie diferit, incepand de la concurenti si pana la probe, de aceasta data se cauta ca finalistul sa fie un adevarat erou si sa isi primeasca cu adevarat titlul pe merit, tot in acest sezon ne vom confrunta cu o tara noua la jocurile internationale, este vorba de Exatlon Ungaria, vecinii nostri as putea spune, care pe parcursul competitiei vor da dovada de mult devotament si munca dar care vor face niste meciuri de toata frumusetea.

Urmareste cu noi aici in Premiera Exatlon sezonul 3 episodul 54 editia din data de 21 aprilie 2019 este disponibila integrala, imediat dupa ce ruleaza la tv.

Server 1.

error: Content is protected !!