Lacrimi la marea neagra Episodul 23 din 2 Octombrie 2019

Vedat este la un pas de lesin cand aude ca Tahir traieste si ca toate planurile sale o iau intr-o alta directie de acum inainte, asa ca decid sa se intalneasca si sa-i dea si vestea ca Nefes s-a intors din nou la el. Cemil nu mai asteapta sa ia altii decizii impotriva familiei Kaleli asa ca se duce singur pentru a-l termina pe Murat iar pentru aceasta ii intinde o capcana prin care se foloseste de Nazar si il bate pana cand vede ca nu mai misca.

Seara se lasa cu o sarbatoare insa este imediat intrerupta de vestea primita cum ca Mustafa nu mai are de azi nava, pentru ca a luat cumva foc, si toti alearga acum sa vada minunatia insa Tahir se gandeste ca ar putea fi la mijloc o inscenare care ar putea pune in pericol fetele si mai ales pe Asiye.

O telenovela captivanta cu un scenariu bine definit, ne este adusa in fiecare seara de luni si pana vineri „Lacrimi la Marea Neagra” este cea mai buna poveste prin care intamplarile vietii cotidiene sunt transpuse intr-un mod unic si care are drept reprezentare ceea ce din nefericire in multe familii se intampla si anume certurile in familie precedate de violenta.

Personajul pe langa care polarizeaza intreaga actiune pe nume Nefes este data ca o femeie puternica, tanara si care a avut parte de sot care de-a lungul timpului si-a schimbat comportamentul fata de ea si a recurs la batai care s-au tot repetat insa avut curajul si puterea sa puna punct la tot si sa isi i-a viata in propriile maini si puteri chiar daca acest lucru a insemnat o perioada de uitare si recuperare a tuturor traumelor suferite.

Lacrimi la marea neagra 2 octombrie 2019

Transformarea acesteia dintr-o femeie supusa si in acelasi timp devotata isi creaza propria poveste prin care reuseste sa arate intregii lumi ca femeile au drepturi egale cu barbatii si astfel devine o eroina pentru toate, reprezentandu-le drepturile prin ceea ce este, Nefes are un copil si niciodata nu ar renunta la el dar soarta devine atat de buna cu ea incat il intalneste pe Tahir un barbat cu un caracter puternic si care vede prin ea totul, prin ce a trecut si decide sa-i fie alaturi indiferent de situatie.

Viata ei incepe sa prinda contur si lucrurile par a fi pe un drum presarat cu fericire, insa cum fostul ei sot Vedat este orgolios si faptul ca aceasta a plecat de acasa fara sa-l anunte l-a enervat si mai mult asa ca impreuna cu garzile sale de corp decide sa o caute si in scurt timp chiar o gaseste, in fuga sa Nefes se intalneste cu Tahir care vazand ca sunt incoltiti decide ca impreuna sa scape de ei aruncandu-se in mare, insa are parte de o mica accidentare fiind salvata la timp de Tahir.

Lacrimi la marea neagra Episodul 23

Vazand ca a esuat in a-si prinde fosta sotie Vedat se razbuna pe toti cei care au vorbit cu Nefes in ultima perioada si chiar recurge la violenta pentru a-si indeplini scopul, dupa o ampla cautare de raspunsuri acesta reuseste sa afle unde este ascunsa si se duce inarmat la ea insa ajungand acolo il pune pe cel mai bun prieten al lui Vedat sa strige si imediat ce deschide usa ramane surprins de ce are sa se intample.

Nefes are parte de multe intamplari dar si de unele momente in care trebuie sa decida pentru ea, afla ca familia lui Tahir nu este de acord cu venirea sa in familie si considera ei ca aceasta ar putea sa le aduca mai multe probleme decat linistea pe care ei si-o doresc.

Insa dragostea nu are limite si vedem impreuna ce alte momente si trairi ne va prezenta telenovela Lacrimi la marea neagra Episodul 23, noi evenimente si incercari prin care frumoasa Nefes va trece vor fi prezentate astazi 2 octombrie 2019 de la ora 20.00 la doar cateva momente de la difuzare. (sursa: Kanald.ro)

Server 1.

error: Content is protected !!