Destine ratacite episodul 807 din 26 Noiembrie 2021

Anjali este la discoteca cu baietii si cel de ieri, insa acolo sunt si PYUSH cu Rohan, acesta din urma vede ca e fata ce a fost la ei acasa, Anjali i-a bautura lui Rohan, el zice e a mea, Anjali zice de ce s-a intamplat la bufet acum 10 ani. Rohan zice ea e fata e m-a plesnit nu zic nimic, Roshni danseaza cu PYUSH, Arjun are ceva praf si pune in bautura, Rohan vede, Simar simte ceva, vantul bate ea zice oare sunt bine copii si se roaga pentru ei, Rohan zice el pune la cale ceva. Arjun duce bautura lui Anjali, Rohan zice nu bea ca a pus ceva in pahar, Arjun zice ce ai ca e prietena mea, nu te las sa bei, Anjali zice beau cine esti tu sa-mi spui, si bea bautura cu totul, apoi zice vezi ca nu am patit nimic? Arjun zice ce drog a fost de nu pateste nimic, el merge la ceilalti baieti, drogul e la ei si a pus medicament de cap la Anjali. Arjun zice am scapat, el merge si pune drogul adevarat lui Anjali, aceasta spune nu mai am chef de baut insa insista numai unul, Anjali bea, Rohan iese din discoteca si vede apelul lui Simar el o suna si zice ca este bine.

El zice ca a iesit la aer, Roshni cu PYUSH danseaza, omul de la club vede pe baietii cu droguri si suna la politie, Arjun zice ca regizorul e chiar la acel hotel, el o duce in camera pe Anjali, care e beata si vrea sa profite de ea, Anjali zice nu, ea il plesneste, Arjun sare pe ea si o prinde de maini, Rohan aude si merge la ei, politia vine la discoteca, Rohan il bate pe Arjun el fuge dupa ce Rohan l-a batut, acesta ii da haina lui Anjali iar dupa politia vine la ei.

Destine ratacite episodul 807 din 26 noiembrie 2021 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 807 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 26 noiembrie 2021 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!