Iubirea invinge Episodul 69 din 6 August 2021

Toți petrec de Holi, Komolika zice acum astept Prerna e ametita, Shivani merge afara iar Ronit vine spre ea mama Prernei il loveste Mishka merge la Komolika si zice sa nu semneze Komolika vine cu actele la Prerna, Nivedita o duce pe Mishka de acolo. Komolika aduce un pix, apoi Komolika merge la dans cu Anurag, Prerna aproape doarme ea se uita la ei cum danseaza, Komolika arata actele lui Mohini iar Anurag merge la Prerna, Mishka zice apoi lui Anurag sa stea langa Prerna sa nu o lase, Nivedita zice mamei ca trebuie sa profitam de Prerna, Mohini zice nu e corect ce facem, apoi o cauta pe Prerna, Anupam si-a aflat o femeie, Anurag o vede pe Prerna ametita, ea zice o sa-mi spui daca o placi mai mult pe Komolika.

Mishka zice Komolikai de ce parca te straduiesti sa-l ai pe Anurag? Anurag zice Prernei ca doar cu ea joaca Holi, Anupam s-a dus cu aceea femeie in camera, el vrea sa o faca geloasa pe Nivedita, Prerna cu Anurag isi pun culoare, apoi ei se joaca cu culoare, Prerna zice ca este gravida iar Nivedita o scoate pe fata aia afara, Anupam ii face semn de multumire fetei. Anurag are grija de Prerna iar Komolika afla ca Anurag este cu Prerna in camera, Mishka zice cine stie ce fac acolo.

Iubirea invinge Episodul 69 Online

Fiecare poveste de dragoste are in spate diverse momente si trairi care isi fac loc pentru a putea trece cu bine peste orice situatie insa de situatia prin care trece cuplul Anurag Basu si Prerna Sharma este una dificila si greu de inteles pentru unii desi la prima vedere par a fi cuplul perfect situatia lor devine grea cu fiecare moment pe care si-l petrec impreuna, scanteia dintre ei a pornit de pe bancile scolii acolo unde fiecare si-a dat seama ca au o scanteie reciproca insa relatia lor este cumva oprita sa evolueze odata cu aparitia lui Komolika Chaubey o femeie rea cum o descrie unii, aroganta si care ar face orice pentru a desparti unele cupluri pe care ea prinde ura.

Kasautii Zindagii Kay este imaginea realitatii actuale prin care iubirea si ura se imbina iar rezultatul este de fiecare data neasteptat, incepand de astazi va asteptam sa vedem Iubirea invinge Episodul 69 care este difuzat de doua ori pe saptamana astazi 6 august 2021 de la ora 20.00 disponibil la noi imediat dupa vizionare.

Varianta 1.

error: Content is protected !!