Iubirea invinge Episodul 46 din 20 Mai 2021

Anurag o scoate pe Mishka din foc apoi merge dupa Prerna, el plange cand o vede si spune sa nu mai faci din astea alta data. El spune te-am cautat peste tot si daca pateai ceva? Si Anupam este acolo el o aude pe Komolika care e in foc si ea, Anupam iese cu Komolika dar Prerna cu Anurag nu, mama lui Prerna zice unde e fata mea? Shivani zice e inauntru Prerna, aceasta spune lui Anurag de apa de la bucatarie, el spune nu ajunge pentru focul asta, ei se apropie Mohini aude pe Mishka cum zice ca Anurag e inauntru dupa Prerna, Mohini se i-a apoi de Veena mama lui Prerna, ea zice ca din cauza fiicei tale a mers Anurag acolo.

Mama Prernei zice tu nu respecti pe fata mea dar eu am avut ceva cu fiul tau? Anurag o scoate pe Prerna afara care a lesinat intre timp. In ambulanta apare Naveen, Anurag vede ca Prerna nu e in acea ambulanta, mai apoi Prerna apare, Naveen este deghizat, Anupam suna pe sora lui Prerna si zice ca Anurag plange dupa Prerna, Anurag vorbeste la telefon cu Prerna, Naveen pandeste casa Prernei probabil sa mai afle cateva indicii despre cele intamplate acolo.

Iubirea invinge Episodul 46 Online

Fiecare poveste de dragoste are in spate diverse momente si trairi care isi fac loc pentru a putea trece cu bine peste orice situatie insa de situatia prin care trece cuplul Anurag Basu si Prerna Sharma este una dificila si greu de inteles pentru unii desi la prima vedere par a fi cuplul perfect situatia lor devine grea cu fiecare moment pe care si-l petrec impreuna, scanteia dintre ei a pornit de pe bancile scolii acolo unde fiecare si-a dat seama ca au o scanteie reciproca insa relatia lor este cumva oprita sa evolueze odata cu aparitia lui Komolika Chaubey o femeie rea cum o descrie unii, aroganta si care ar face orice pentru a desparti unele cupluri pe care ea prinde ura.

Kasautii Zindagii Kay este imaginea realitatii actuale prin care iubirea si ura se imbina iar rezultatul este de fiecare data neasteptat, incepand de astazi va asteptam sa vedem Iubirea invinge Episodul 46 care este difuzat de doua ori pe saptamana astazi 20 mai 2021 de la ora 20.00 disponibil la noi imediat dupa vizionare.

Varianta 1.

error: Content is protected !!