Destine ratacite episodul 696 din 7 August 2021

Simar vine imbracata in negru si zice ca tine slujba, Patali zice aici ai fost Devika nu, apoi face vraja dar se intoarce pe ea, Umbra zice am zis ca puterea ta e slaba aici. Simar tine slujba dar familia vede ca face diferit. PATALI zice vermilionul ma incurca, apoi Simar zice Slava zeitei, Mata gi aude ce spune Simar, Patali zice Devika nu esti tu mare credincioasa? si apoi rade, Devika apare in fata lui PATALIDEVI, Simar tot pe ea o vede, ea duce platoul la loc la templu si vrea sa aprinda candela. Insa nu se aprinde, Mata gi zice nu e semn bun, Simar i-a candela si pleaca cu ea, apoi duce candela la nuca de cocos, acolo Candela se aprinde, Mata gi simte ceva, PATALIDEVI arunca foc spre Devika ea arata talismanul si vraja nu are efect, Devika i-a colierul si apoi pune vermilion pe ea si e protejata, Patalidevi zice cheam-o pe zeita ta daca e asa puternica si face vraja.

Urma galbena merge spre Devika care este impinsa jos, PATALIDEVI zice unde e zeita ta? dar apoi vede idolul si merge spre ei. Devika zice am pierdut dar se ridica si zice nu poti merge acolo Patalidevi doar peste cadavrul meu, aceasta zice nimeni nu ma poate opri sa o fac pe Simar sclava mea. PATALIDEVI o i-a de gat pe sus pe Devika care e impinsa de copac. Patali merge spre idolul ei, Devika merge iar spre ea, Patali o strange de gat si Devika cade jos, PATALIDEVI zice zeita ti-am trimis inapoi credincioasa, Mata gi e ingrijorata iar Roli este langa ea, PATALIDEVI merge dupa idolul ei, ea pune mana dar nu poate atinge. E alt idol nu idolul ei, Patalidevi zice nu se poate, unde e idolul meu, umbra zice nu doar idolul ci si Devika a disparut, umbra zice azi Devika te-a inselat, ca nu era Devika ci imaginea ei, Patalidevi zice ma voi razbuna.

Destine ratacite episodul 696 din 7 august 2021 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 696 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 7 august 2021 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!