Fructul oprit sezonul 2 episodul 12 din 14 noiembrie 2018

Oare Marius o iubeşte pe magda sau doar o foloseşte că să se razbune?? Eu cred ca o iubește, dar ce se întâmplă dacă află că Ioan e fiul lor și el i-a făcut mult rău acum lui Ioan, oare îl va ierta Magda ptr acest lucru,dar și propriul lor copil?

Vezi ultimele episoade din acest an din serialul Fructul oprit sezonul 2 episodul 12 din data de 14 noiembrie 2018 HD.

Un serial plin de emotie si actiune, o drama ce urmareste prezentarea realitatii dintr-o alta perspectiva, cu actori celebri de mare succes si care promit sa aduca in casele fiecaruia in fiecare seara de miercuri exact ce si-au dorit, o telenovela cum pana acum nu a mai fost difuzata pe micile ecrane.

Fructul oprit isi are actiunea in capitala si promite sa prezinte iubirea in alt mod decat in cel care ne-am obisnuit sa o vedem, o ecranizare care pana acum cu primul sezon a reusit sa adune milioane de telespectatori de orice varsta in fata micilor ecrane, si sa fie populara pe toate retelele se socializare.

Sezonul 2 prezinta actiunea filmului trecand peste momentul in care Tudor Caragea este eliminat si care lipsa acestuia se simte uneori, Sonia este personajul care o sa aiba cele mai multe de infruntat pentru ca aceasta pana la urma isi va gasi iubirea mult cautata si care sa o ajute in mod neconditionat in tot ceea ce face, Ana este tot mai bulversata pentru ca la tot ce a visat nu o sa aiba parte, ea o sa-si dedice mai mult timpul pentru a-si ajuta fiica si pentru a lasa trecutul in urma dupa cele intamplate in viata ei.

Adrian se pare ca nu vrea sa aiba grija de Sonia, mai mult medicamentele pe care acesta i le da ii provoaca halucinatii si se pare ca vrea sa o tina asa pentru a se folosi de ea asa cum el are nevoie.
Sonia este acum in spital si se pare ca salvarea ei o sa aiba loc chiar astazi.

Urmareste aici penultimul episod din Fructul oprit sezonul 2 episodul 12 din data de 14 noiembrie 2018 disponibil complet, redifuzat aici.

error: Content is protected !!