Destine ratacite episodul 694 din 5 August 2021

Papusa Devika cade in foc, ea crede ca va scapa de blestem insa Patali o scoate din foc, acum ca ai acel punct galben de la mine nu poti scapa de mine ii spune aceasta, fetele vin jos Patali se transforma in Devika, Anjali zice cum ai stiut ca papusa e in foc, Patali zice ca a vazut de acasa, Anjali primeste inapoi papusa Simar termina statuia ea se uita la ea si zice ca seamana cu Gayatri femeia de zilele trecute de fapt Patali, apoi aceasta zice ca are nevoie de ultimul obiect de la Simar, a doua zi PATALIDEVI da colierul ei lui Prem sa-l dea la Simar, Prem i-a lantisorul, lantul lui Simar se rupe, Prem pune lantul de la Patali, Simar afla ca este de la Devika/PATALIDEVI. Ea zice ca-l da inapoi dar Mata o cheama, Mata gi zice azi e o zi speciala fiindca e ziua cand Daddugi a facut afacerea, Mata gi zice ca vor merge la slujba, ea zice ca ea nu merge ca va sta cu Simar, dar Patali apare si zice ca sta ea cu Simar, Mata gi cu restul pleaca spre templu. Simar e singura in casa si e la templu, pe ea o mananca gatul de la acel colier, Patali face vraja de aia, lantul nuptial cade la gat de la Simar jos, Simar il strange de pe jos, ea merge dupa o cutie dar Patali vine si strange colierul destramat de pe jos, Simar o vede, ea zice Devika.

Patali pleaca fara ca Simar sa poata zice ceva, Simar zice de ce a luat ea margelele de la lantisorul nuptial, ca oare ce face cu ele? Simar zice trebuie sa aflu ma duc sa o intreb Anjali striga pe Simar, ea merge la fete si zice ca merge acasa la Devika, Simar vede urmele galbene de la gat care prima oara au fost la mana iar acum la gat. Patali face lantisorul nuptial si zice ca pune statuii, Simar deschide usa si vede pe Devika cu lantisorul, Simar zice ce faci cu lantisorul meu nuptial, ca e semnul casniciei mele. PATALIDEVI arunca lantisorul nuptial pe statuie, apoi Simar vede ochii lui Patali, ea zice cine esti? Patali se ridica, papusa lui Anjali zice sa o duca la templu, Patali zice toate bijuteriile de pe statuie sunt de la tine. Patali zice si tu porți ceva de la statuie.

Destine ratacite episodul 694 din 5 august 2021 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 694 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 5 august 2021 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!