Iubirea invinge Episodul 68 din 5 August 2021

Anurag s-a ascuns dupa pas, Komolika vine la Prerna si zice cu cine joci Holi singura? Komolika zice unde e sotul tau? Komolika cauta dar nu-l gaseste pe Anurag, Prerna zice uita-te sub pas insa ea il suna pe Anurag iar telefonul lui suna de sub pat. Komolika il vede, prietenile lui Mohini zice mama Prernei e aici? Dar Prerna ce e cu ea, Mohini zice Anurag o uraste pe Prerna. Anupam merge la mama Prernei si la Shivani, Komolika zice ce faci sub pat si culorile, Anurag zice eu am pus culoare pe ea. Komolika pleaca nervoasa, Anurag vrea sa puna culoare pe Komolika Shivani da cu apa apoi, Anurag pune culoare pe Mohini apoi. Shivani zice lui Anurag ca mama ei vrea sa faca slujba, Mishka vede actele false pregatite de Komolika, ea zice le va semna de la o bautura ca tu Mishka nu vei face nimic mama Prernei face ritualul Prernei si lui Anurag.

Mai apoi Anurag cu Anupam joaca Holi, Komolika pregsteste bautura pentru Prerna, fratele Komolikai vine la Shivani si pune culoare Anurag apare la timp cand el vroia sa o forteze Anurag zice lui Shivani sa nu zica de Ronit ca e fratele lui Komolika, ea aduce bauturi tuturor, servitorul duce Prernei bautura, Komolika zice de ce nu bea? Prerna bea pana la urma, Komolika se bucura, Anurag zice si eu voi bea din acel pahar, Mishka se bucura ca Anurag a luat paharul Prernei, Anurag bea sucul Prernei, Anupam merge la el si zice ce se petrece, Ronit vine jos Komolika il vede, Komolika umple iar paharul Prernei, ea zice era jumate gol cum e plin iar.

Iubirea invinge Episodul 68 Online

Fiecare poveste de dragoste are in spate diverse momente si trairi care isi fac loc pentru a putea trece cu bine peste orice situatie insa de situatia prin care trece cuplul Anurag Basu si Prerna Sharma este una dificila si greu de inteles pentru unii desi la prima vedere par a fi cuplul perfect situatia lor devine grea cu fiecare moment pe care si-l petrec impreuna, scanteia dintre ei a pornit de pe bancile scolii acolo unde fiecare si-a dat seama ca au o scanteie reciproca insa relatia lor este cumva oprita sa evolueze odata cu aparitia lui Komolika Chaubey o femeie rea cum o descrie unii, aroganta si care ar face orice pentru a desparti unele cupluri pe care ea prinde ura.

Kasautii Zindagii Kay este imaginea realitatii actuale prin care iubirea si ura se imbina iar rezultatul este de fiecare data neasteptat, incepand de astazi va asteptam sa vedem Iubirea invinge Episodul 68 care este difuzat de doua ori pe saptamana astazi 5 august 2021 de la ora 20.00 disponibil la noi imediat dupa vizionare.

Varianta 1.

error: Content is protected !!