Fructul oprit sezonul 2 episodul 5 din 26 septembrie 2018

Gândindu-mă la cele întâmplate în episodul trecut și analizând câteva replici am ajuns la concluzia că Ioan este copilul lui Traian (fostul soț al Roxanei) și vă enumăr și argumentele în următoarele rânduri.

1. În primul rând, atunci când apare Magda și discută cu Ana spune că a avut o relație cu un om însurat.
2. Ulterior menționează că atunci când ea a cunoscut acest bărbat mai era cu 2 prieteni, iar numele lor erau Tudor, Traian, Lăzărescu.
3. Abia apoi îl cunoaște pe Cristescu.
4. Doina în discuția ei cu Roxana menționează că Tudor era innebunit după Mara, nu că erau căsătoriți.
5. Magda spune că o cunoștea pe Mara mult mai bine decât pe Tudor ceea ce înseamnă că este posibil să îl fi cunoscut prin intermediul Marei care cred că a fost tot o fată simplă, săracă precum Magda.
6. Magda îi spune lui Ioan că tatăl lui este mort, iar morți sunt Traian și Tudor, dar mai menționează și că tatăl său a fost dușmanul lui Tudor.
7. Magda și Roxana au avut ceva de împărțit și au fost rivale în trecut, lucru evident și în relația din prezent. Și totuși cred că a avut o relație cu Cristescu doar pentru că nu l-a putut avea pe Traian și nu voia să piardă totul în fața Roxanei.

Pai da, dar a zis ca respectivul avea o amanta casatorita care avea un copil.
Deci ori Traian avea si el la randul lui vreo amanta si deja filmul devine mai complicat, ori e Cristescu. Si scena cu Alex de la final e facuta in asa fel incat Ioan sa inceapa sa deduca (scuzati cacofonia) ca Cristescu e cel mai mare (a fost) dusman a lui Tudor.

E cam evident, dar nu e neaparat sa fie ceva wow asta, cat ce poate insemna asta pentru viitor. Cristescu o sa vrea poate sa aiba o relatie buna cu Ioan. Ioan se ocupa de firma Caragea, poate nu va mai vrea sa il saboteze. Apoi si Sonia poate sa fie copilul lui Cristescu, apropo facut de Doina. Plus ca ei doi vor deveni parteneri in campaniile de binefacere. Clar si asta este un pas facut de producatori in acest sens. Si iarasi nu ar fi ceva wow, ar fi evident, dar si asta ar putea schimba multe pentru actiunea filmului. Ioan si Sonia sa fie frati. Asta ar fi una buna, nu?

Urmareste indiferent de ora, live pe Antenaplay, dar și în direct pe Antena 1, urmareste aici Fructul oprit sezonul 2 episodul 5 din 26 septembrie 2018.

error: Content is protected !!