Exatlon sezonul 2 episodul 21 din 26 septembrie 2018

Săracii fanii războinicilor se oftică pentru o simplă emisiune din care nu câștigă nimic, îmi amintesc sezonul trecut când pentru ei era în regulă când favoriții lor câștigau murdar pe spinarea lui Oltin și a Geaninei, sezonul ăsta s-au pricopsit războinicii cu doi Oltini pe care Faimoșii îi folosesc (bravo lor) și sunt jigniți de niște nulități care nu au realizat nimic în viața lor în toate felurile posibile! Calmați-vă oameni buni!
Exatlon sezonul 2 episodul 21 din 26 septembrie 2018
Ca și în sezonul trecut faimoșii se cred zei. Sunt plini de ei mi-ar plăcea dacă ar avea cei șapte ani de acasă și nu ar fi asa cu nasul pe sus. Sincer sunt foarte puțini faimoși care mai țin minte de unde au plecat și au respect.

Faimosul Cristi Pulhac este unul dintre concurentii care, cu siguranta, au uimit intreaga Romanie. Extrem de rapid si de eficient, el este unul dintre baietii care aduc puncte extrem de importante pentru echipa.
Mulți oameni confundă exatlon cu campionatele europene și mondiale jignind concurenți care participă la exatlon indiferent din ce echipă este ne fiind conștienți de munca lor depusă în competiția exatlon. EXATLON este UN SHOW TV în care se gasesc oameni sportivii.

O noua incercare ii pune in pericol pe razboinicii dar si pe faimosi, vezi Exatlon sezonul 2 episodul 21 din 26 septembrie 2018 urmareste prima editie de eliminare din acest sezon.

error: Content is protected !!