Exatlon sezonul 2 episodul 20 din 23 septembrie 2018

Astazi este o zi mare, degeaba vă arătați zmei pe aici criticându-i pe concurenți! Ce sa credeti? Ei nu va aud in primul rand si in al doilea nu i-ar interesa parerea prostilor sau haterilor. Mai bateti apropoul ca Faimosii castiga puncte prin Diana si Catalin. Ei nu sunt concurenți? Eu n-au dreptul de a fi alesi? Nu am dreptate?
Exatlon sezonul 2 episodul 20 din 23 septembrie 2018
Se anunta vreme rea în Duminicană in seara asta pentru FAIMOSII “Lilicuta” in pericol, uite cum scapa FAIMOSII de un trântore.

Acum cateva luni cand Razboinicii au jucat putin cu Oltin, faceau Faimosii lui peste spume la gura ca vezi Doamne ” Un mare campion joaca cu cei mai buni” si aia de rusine nu l-au mai ales, acum “Campionii lui peste” castiga 5-6 puncte pe traseu cu Catalin & Diana, saptamana asta pleaca Diana, Next Catalin si dupa urmeaza Boboc & Roxana.

In aceasta seara se joaca pentru protectie, echipa castigatare isi va desemna membrul care sa fie protejat in urmatoarele batalii. Emotiile ating pragul maxim, pentru ca tot in aceasta seara vor avea loc si eliminari, echipa care pierde in aceasta seara va pierde si un concurent, si vor trebui sa lupte exact cu numarul de membrii ramasi chiar daca vor fi in inferioritate numerica.

Extrem de spectaculos traseul din aceasta seara, vezi Exatlon sezonul 2 episodul 20 din 23 septembrie 2018 editie completa dupa ora 20 dupa difuzare pe micile ecrane.

Partea 1

Partea 2

error: Content is protected !!