FINALA Vocea Romaniei Castigator 16 Decembrie 2016, sezonul 6

S-au antrenat intens pentru acest moment, mentorii le-au fost aproape pentru a-i perfectiona, acum este sansa lor, cei patru finalisti Vocea Romaniei isi vor alege in aceasta seara CASTIGATORUL SEZONULUI 6.

Loredana de aceasta data a ramas fara concurenti, batalia se da de aceasta dat numai in trei jurati, printre concurentii ramasi in concurs se numara: Ioana Ignat, Alexandru Musat, Robert Botezan si Teodora Buciu.
Vocea Romaniei Castigator Sezonul 6
Tudor are in acest sezon doua sanse de a fi un potential castigator cu a-i sau concurenti, insa ca de fiecare data pot aparea si surprize, daca pana acum lupta pentru titlul de Vocea Romaniei a fost doar o etapa eliminatorie, acum numai un singur concurent va pleca acasa cu acest titlu si cu premiul in bani.

Vineri seara mai aproape de miezul noptii vom avea parte de doua mari suprize, una va fi desemnarea castigatorului sezonului 6 iar a doua si mai mare supriza va fi pentru telespectatorii care vor putea afla cine a castigat concursul emisiunii care are la baza o super masina marca Opel Mokka.

error: Content is protected !!