Destine ratacite episodul 803 din 22 Noiembrie 2021

Simar merge la Rita in camera, aceasta a daramat tot prin camera ei Rita zice vrei sa iei locul meu, ea vrea sa o plesneasca pe Simar, Rohan ii tine mana el zice de ce o bati pe doamna Simar apoi Rita o duce jos pe Simar de mana, ea o alunga dar domnul Kapoor o prinde Rita zice ori pleaca ea ori eu, Simar zice plec eu dl. Kapoor zice stai Simar, el spune ca daca trebuie sa plece cineva aceea e ea, Rita zice acum inteleg, ea zice de Simar ca e, domnul Kapoor o plesneste, el zice asa vorbesti in fata copiilor, ca ii influențezi acesta zice c avrea divortul Simar zice ce se intampla zeita, apoi Kushi e sunata de detectiv el zice ca poza lui Simar e pusa in ziar pe prima pagina, Kushi zice trebuie sa fac ceva ea cauta ziarul cu Pari dar nu-l vede, ziarul e la Prem in camera pe masa, Kushi merge cu Pari spre el dupa ziar, Anjali nu vrea sa manance de la Jhanvi, Prem merge la ea acolo, Pari cu Kushi cauta ziarul, el cade jos.

Prem zice lui Jhanvi sa nu o forteze sa manance pe Anjali, Pari vede ziarul, Kushi il vede ea zice ca Prem nu va vedea ziarul, Prem zice ce sa nu vad, Prem i-a ziarul el vede pe Simar cu domnul Kapoor si cu copii si zambeste, Kushi zice nu am vrut sa vezi si sa fii ranit, Khushi zice Simar e casatorita iar. Pari zice Rohan Kapoor cu familia, Prem are dubii el zice ce gandesc de Simar? ca nu poate fi asa, el cu Simar spun ca au trecut 6 ani, ca nu mai poate sa vina la fiul lui PYUSH si daca ar fi acolo cu ea, ca sa mearga la ea, ea imbratiseaza poza lui, a doua zi Rita vine jos. Domnul Kapoor e cu avocatul, Rita zice cine e? Dl Kapoor zice e avocatul de divort, el zice semneaza actele, Rita zice am crezut ca erai la manie el zice nu, nu se mai poate, Rita zice mai da-mi o sansa, spunand in gand unde voi pleca? De la viata asta de lux, Dl Kapoor zice semneaza actele, Simar apare la ei ea zice va grabiti, ca si copii au nevoie de ambii parinti, el zice relatia noastra a fost o greseala, Simar zice cum greseala daca au aparut Roshni cu Rohan, Simar zice mereu mai apar probleme Dl Kapoor se gandeste la ce zice Simar si rupe actele de divort.

Destine ratacite episodul 803 din 22 noiembrie 2021 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 803 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 22 noiembrie 2021 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!