Castigatoarea Bravo, ai stil! Finala 17 decembrie 2016

In aceasta seara se desemneaza oficial castigatoarea sezonului Bravo, ai stil! Incepand cu orele serii cele 4 finaliste se vor lupta pentru marele premiu de 100.000 de euro.

A sosit si gala de premiere a frumoaselor candidate.
Cristina Mihaela frumoasa cu posibilitati materiale (asa cum a lasat tot timpul sa se inteleaga) si ambitioasa pana la rautate asa cum a declarat singura intr-un interviu.
bravo ai stil castigatoare
Silvia haine cu stil demne de un podium de defilare( desi nu asta era scopul emisiunii Bravo ai stil) creativa, cam instabila, agitata si cu ezitari in discurs. Felicitari ca si-a luat un psiholog (dupa cum a declarat) o sa fie de mare ajutor in viitor.
Larisa tanara, frumoasa, cu posibilitati (cu alte cuvinte si haine cu stil) si cu tot viitorul in fata.
Andreea tanara intrata in concurs fara stil vestimental dar cu sapte ani de acasa, educata, cu stapanire de sine si cu vorbele la ea.

Este de apreciat ca a evolut ( dupa cum au subliniat si unii jurati)tocmai acest lucru vreau sa cred ca a fost si scopul emisiunii.Prin explicatiile si sfaturile juratilor tinerele sa invete sa se imbrace cu stil chiar daca posibilitatile materiale sunt mai reduse. Bravo Andreea si succes. Soarta sa hotarasca destinul celor patru concurente si sper ca, producatorii sa nu inventeze un artificiu de calcul in avantajul cuiva. Ar fi urat si nedemn pentru o emisiune cu stil. Spune o fana pe pagina de facebook a emisiunii.

error: Content is protected !!