Femeie înmormântată pe câmp, din cauză că a renunțat la religia ortodoxă

mormant pe camp
Foto: captură video

Da, ați auzit bine oamenii buni și totul se întâmplă la noi în România, într-o comună din Dolj, conform digi24, un preot ortodox din acel sat nu a vrut pur și simplu să-i lase pe sătenii care au fost loviți de acest necaz să o îngroape în cimitir pe femeia care era de religie baptistă așa că neavând încotro au îngropat-o pe câmp, cu toate că familia femeii zice că avea deja cavourile făcute la biserică.

Cine a călcat pe bec!?…primarul, ori popa?

Terenul de pe câmp, acea parcelă de mormânt i-a fost oferită familiei de către primar, preotul nu a vrut să stea la discuție cu reporterii digi24 decât dacă avea loc o ‘donație’? Pe bune? Este foarte trist că așa ceva chiar se întâmplă la noi, mai auzisem zvonuri de genul însă așa cum veneau și plecau, însă iată că acum încă odată ne dovedesc unii slujitorii a-i Domnului lucrurile stau cum vor ei, când vor ei, trist.

Reporterii digi24, l-au sunat pe preot pentru a-i lua un punct de vedere în acest caz, din convorbirea telefonică reiese clar că unele instituții care ar trebui să fie mâna dreaptă pentru oamenii săraci, se plafonează și se pretînd la nimic-uri, iată ce a răspuns acesta reporterilor: ‘Dumneavoastra ne faceți o donație, că să puteți să faceți un reportaj foarte bun, cu care să aveți rating și cu care să strângeți bani. Alfel, nu! Pentru că știți cum e, în ziua de azi totul se plătește. Dacă vreți reportajul, v-am spus dorința.’ Aceasta este declarația preotului.

Ce să înțelegem din asta, că dacă ai o altă religie în afară religiei ortodoxă nu mai ai drepturi la biserică?
Cazul a fost preluat de instituțiile abilitate ale statului pentru a face lumină în acest caz.

video: digi24.ro

error: Content is protected !!