Fast & Furious 8 va rula in cinema pe 21 aprilie 2017 | Blogul Meu

Fast & Furious 8 va rula in cinema pe 21 aprilie 2017

Stim prea bine ca seria Furios si Iute a avut un succes imens, si asa o sa aiba si acesta chiar daca Fast & Furious 8 va rula fara Paul Walker o sa fie la fel de fain ca si pana acum.
Fast & Furious 8
Deja sa lansat si trailerul pentru acesta si posterele au inceput inca din aceasta primavara sa fara furosi pe internet.
Primul traier ruleaza deja pe youtube si a adunat pana acum milioane de vizionari si comentarii in orice limba posibila.

Personal chiar mi-a super placut ultimul film mai ales la faza cu seiful cand erau urmatiri de atatea masini de politie, si tot planul pe care l-au facut sa scape, foarte frumos.
De aceasta data trebuie sa se reinventeze in noul film si astept cu nerabdare sa vad cine i-a luat locul lui Walker, am zis sa omit toate zvonurile din presa si sa astept pana in aprilie sa vad in cinema toata actiunea filmului, care din cele trei minute de trailer mi-a starnit si mai mult interesul.

Citeste si:

salam cu nevasta lui

ȘOC în lumea manelelor: Soția lui Florin Salam a fugit de acasă cu jumătate de milion de euro și s-a dus la fostul iubit, un bărbat căsătorit

Soția lui Florin Salam a decis să fugă din casa manelistului pentru a ajunge, din …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!