Exatlon sezonul 2 episodul 70 din 9 decembrie 2018

Credeam ca a doua editie Exatlon va aduce schimbari bune in regulament, insa tampenia vad ca persista. In primul rand, treaba cu mancarea e prima nedreptate.

Cei din prima serie trageau ca boii in jug pentru un supliment cat de mic in alimentatia lor, iar astia habar nu au ce inseamna FOAMEA. Apoi treaba cu cabana. Cei din prima serie au trait un adevarat cosmar in cabana, pe cand cei de acum zici ca si-au petrecut noptile la cabana, la prici.

Habar nu au ce inseamna sa dardai de frig, sa te ploua in cap, sa fii vizitat in fiecare noapte de goange, soparle si sobolani. O alta nedreptate este aceea din seara asta. Idiotii astia s-au luptat pentru un premiu, lupta la care ar fi trebuit sa participe si Alin, nu sa vina ca un fluturas de la odihna si relaxare, fara sa fi participat si el la lupta pentru premiu.

Trebuia ca staful sa intrerupa competitia pana la revenirea lui Alin si sa participe si el. Iarasi sunt foarte suparata ca finalul va fi la fel ca cel de anul trecut. Nu conteaza cine e cel bun atlet din show, ci cate telefoane s-au primit/implicit, citi bani s-au strins. Poate ca sportiv va castiga Alin sau Iulian, dar daca va fi votat Cristian, el va fi cistigatorul.
Exatlon sezonul 2 episodul 70 din 9 decembrie 2018
Concluzia mea: la urmatoarea editie, cred ca ma veti pierde de privitor, daca nu schimbati regula asta imbecila. NU E CORECT SA PRIMEZE BANII INTR-O COMPETITIE SPORTIVA! Punct! Daca turcii au vrut aceasta emisiune, nu trebuiau sa se zgarceasca la bani si sa incerce sa isi recupereze valoarea premiului si chiar mai mult, prin numarul de telefoane primite.

Exatlon este prima emisiune din Romania care a introdus publicului acest format, si care inca de la primul sezon a reusit sa atraga tot mai multi fani, poate si din cauza faptului ca la acest show a aderat tot mai mult oamenii din randul vedetelor dar si sustinatori a-i acestora. Emisiunea se imparte in doua categorii de jucatori si anume, cate 10 intr-o echipa vor fi zece vedete si restul oamenii simplii, vedetele facand parte din ambele tabere, practic 2 echipe cu oamenii diferiti fara a se tine cont de profesie sau aptitudini ori experienta.

Exatlon Romania sezonul 2 episodul 70 din data de 9 decembrie 2018 HD.

Scopul lor este acela de a se duela si a castiga cat mai multe probe, aducand astfel puncte echipei si care vor primi beneficii, pana acum in sezonul trecut am vazut cum o vedeta a castigat marele premiu, fara prea multa experienta a trecut peste orice obstacol si a reusit chiar sa invinga sportivi de perfomanta, dovada ca nu trebuie sa fii super erou pentru a castiga concursul tot ce trebuie sa faci este sa ai rabdare, perseverenta si mai ales strategie.

Un concurent strategic are de castiga mai mult decat unul care este doritor de a-si arata musculatura sau experienta pe care a dobandit-o de-a lungul timpului in cariera sa, fie ca vorbim de sportivi sau de oamenii simplii.

Asta e parerea mea si de aceea nu voi mai urmari o emisiune ARANJATA SI DIRIJATA la bunul plac al unui sefulet de programe. Cred ca multi vor fi de acord cu ceea ce am spus eu, acum si ar trebui sa incercam prin boicot sa le demonstram turcilor ca banul nu este cel mai important lucru. Ar trebui sa va uniti si sa nu mai sunati, sa votati si astfel sa primeze SPORTIVITATEA.

Asa ar trebui sa se termine o astfel de competitie; iar zgarcitii astia sa nu mai organizeze si a treia serie daca nu isi pot permite premiul de 100.000 de euro! Punct! Cam asta am avut de spus acum, si suparata fiind pe organizatori.

Am aflat ca astazi o fata trebuie sa plece acasa, sa vedem totusi cine o sa fie, urmareste cu mine Exatlon sezonul 2 episodul 70 editia din data de 9 decembrie 2018 este disponibila integrala, imediat dupa ce ruleaza la tv.

UPDATE! EPISODUL ESTE DISPONIBIL COMPLET => 2 ORE si 55 MINUTE.

error: Content is protected !!