Exatlon sezonul 2 episodul 69 din 8 decembrie 2018

Se apropie finalul emisiunii Exatlon Romania, si privind retrospectiv am constatat un lucru, nu, nu mai repetet si eu ce stie toata lumea ca razboinicii sunt cei mai bunim ci ,vorbesc despre sustinatori (stiu ca mi-o i-au acum dar, nu-i bai am frigideru gol).

Am vazut ca cei mai faini oameni si cu vorbele la ei sunt in tabara razboinicilor, in tabara faimosilor sunt aproape toti agramatii din tara si toti rauraciosii, si e cam ciudat ca niste agramati sa sustina tagma concurentilor titrati.

PS -nu generalizez,pentru ca sunt cativa oameni super faini printre sustinatorii faimosilor, pe care ii stiu de ceva ani de pe alte grupuri, se stiu ei care dar in mare parte, chiar putem spune “asa echipa, asa antrenor”, asa sustinatori.
Exatlon sezonul 2 episodul 69 din 8 decembrie 2018
Exatlon este prima emisiune din Romania care a introdus publicului acest format, si care inca de la primul sezon a reusit sa atraga tot mai multi fani, poate si din cauza faptului ca la acest show a aderat tot mai mult oamenii din randul vedetelor dar si sustinatori a-i acestora. Emisiunea se imparte in doua categorii de jucatori si anume, cate 10 intr-o echipa vor fi zece vedete si restul oamenii simplii, vedetele facand parte din ambele tabere, practic 2 echipe cu oamenii diferiti fara a se tine cont de profesie sau aptitudini ori experienta.

Exatlon Romania sezonul 2 episodul 69 din data de 8 decembrie 2018 HD.

Scopul lor este acela de a se duela si a castiga cat mai multe probe, aducand astfel puncte echipei si care vor primi beneficii, pana acum in sezonul trecut am vazut cum o vedeta a castigat marele premiu, fara prea multa experienta a trecut peste orice obstacol si a reusit chiar sa invinga sportivi de perfomanta, dovada ca nu trebuie sa fii super erou pentru a castiga concursul tot ce trebuie sa faci este sa ai rabdare, perseverenta si mai ales strategie.

Un concurent strategic are de castiga mai mult decat unul care este doritor de a-si arata musculatura sau experienta pe care a dobandit-o de-a lungul timpului in cariera sa, fie ca vorbim de sportivi sau de oamenii simplii.

Aici se termină aventura lui Yamato Zaharia la #Exatlon. Un om cu un potențial uriaș, un băiat de nota 10, cu un caracter foarte frumos. Felicitări, Yamato, pentru parcursul tău frumos și plin de dueluri spectaculoase de la Exatlon, Multă sănătate, multe realizări, campionule!

Vreau să încep prin a spune că în prima emisiune am pariat pe Yamato. Am avut încredere în capacitățile lui și în el, ca om.
În continuare consider că are un caracter minunat și o educație aleasă. Și tocmai de asta mă oftică ideea că nu a vrut să lupte mai mult. Dar asta este, aici s-a încheiat parcursul lui Yama în Exatlon

Jocul individual incepe acum, concurentii sunt mai aproape de premiu ca niciodata, astazi se joaca Exatlon sezonul 2 episodul 69 editia din data de 8 decembrie 2018 este disponibila integrala, imediat dupa ce ruleaza la tv.

UPDATE! EPISODUL este DISPONIBIL COMPLET => 2 ORE SI 53 MINUTE.

error: Content is protected !!