Exatlon sezonul 2 episodul 61 din 24 noiembrie 2018

Kirita și-a pierdut licența de antrenor. Cica s-a șters Mirel la fund cu ea că nu mai avea hârtie destulă la baracă. In fine, ce voiam să spun, aaa da..familia prăjită, pardon unită, nu îl mai vrea pe Giani antrenor, și au cerut producătorului sa le aducă și lor un Jaguar, ceva acolo, macar o pisică mai mare, că de potaia aia lătrătoare s-au săturat. Nici nu-i învață nimic, nici nu aduce puncte la joculețe, nici sfaturi bune nu le da. De când a venit el au 3 victorii amarat. Hehe.
Exatlon sezonul 2 episodul 61 din 24 noiembrie 2018
Exatlon este prima emisiune din Romania care a introdus publicului acest format, si care inca de la primul sezon a reusit sa atraga tot mai multi fani, poate si din cauza faptului ca la acest show a aderat tot mai mult oamenii din randul vedetelor dar si sustinatori a-i acestora. Emisiunea se imparte in doua categorii de jucatori si anume, cate 10 intr-o echipa vor fi zece vedete si restul oamenii simplii, vedetele facand parte din ambele tabere, practic 2 echipe cu oamenii diferiti fara a se tine cont de profesie sau aptitudini ori experienta.

Lupta pentru vila si panoul cu bani Exatlon Romania sezonul 2 episodul 61 din data de 24 noiembrie 2018 HD.

Scopul lor este acela de a se duela si a castiga cat mai multe probe, aducand astfel puncte echipei si care vor primi beneficii, pana acum in sezonul trecut am vazut cum o vedeta a castigat marele premiu, fara prea multa experienta a trecut peste orice obstacol si a reusit chiar sa invinga sportivi de perfomanta, dovada ca nu trebuie sa fii super erou pentru a castiga concursul tot ce trebuie sa faci este sa ai rabdare, perseverenta si mai ales strategie.

Un concurent strategic are de castiga mai mult decat unul care este doritor de a-si arata musculatura sau experienta pe care a dobandit-o de-a lungul timpului in cariera sa, fie ca vorbim de sportivi sau de oamenii simplii.

Adevarul este ca Faimosii vor reveni la vila dar pe mine ma intereseaza mai mult faptul ca unul dintre ei va fii din nou trimis acasa, in Romania, decat faptul ca Razboinicii vor mai sta cateva zile la baraca.

Încă puțin și începe emisiunea Exalton România,care din păcate spre deosebire de sezonul trecut nu mai are același farmec. Au fost mulți concurenți,au rămas puțini cei mai buni…din pacate au fost multe abandonuri din partea ambelor echipe iar cei rămași nu sunt deloc uniți, oare de ce? Haideti aici sa vedem Exatlon sezonul 2 episodul 61 editia din data de 24 noiembrie 2018 este disponibila integrala, imediat dupa ce ruleaza la tv.

UPDATE! EPISODUL ESTE DISPONIBIL COMPLET => 2 ORE si 51 MINUTE.

error: Content is protected !!