Exatlon sezonul 2 episodul 62 din 25 noiembrie 2018

Giani Kiriță trage echipa în jos. Greșit! Vorbe aruncate dintr-o antipatie maximă, s-a găsit vinovatul. Ce să facă Kiriță, să joace în locul lor? Să-i mângâie pe creștet? Toți antrenorii își taxează dur jucătorii când greșesc la infinit.

Este inacceptabil ca după 3 luni să nu capeți o abilitate, să nu simți tehnic un final, după ce ți se explică. Băieții din nefericire au 2 mâini stângi, iar fetele nu pot câștiga singure. La fete a intervenit uzura, accidentările, mentalul e la pământ, nemâncate și cei mai grav lipsa de motivație. Ele au adus cele mai multe puncte în teren, și vin faimoșii ca brazii și dărâmă tot. Au explicat și Războinicii cu subiect și predicat, ce înseamnă baraca pentru un jucător. Fetele sunt epuizate iar faimoșii plutitori.
Exatlon sezonul 2 episodul 62 din 25 noiembrie 2018
Singurul care se mai agită este Cristi Pulhac, faimoșii n-au avut un băiat de top, să nu ne amăgim cu cei plecați. Eu în locul lor mi-aș da “DEMISIA DE ONOARE”! Nu se pot câștiga meciuri cu 2-3 puncte pe săptămână. Exclus! Băieții Războinici n-au cu cine juca, e un fel de bambilici.

Evident, nu-i atmosferă, când nu-ți merg lucrurile bine în familie, în relație, la job e atmosferă, curge lapte și miere? Ce să le facă Giani Kiriță, să le cânte un cântec de leagăn? Eu zic că nu oameni buni. Cam despre asta e vorba despre acest “SEZON EXATLON”! Unul, total dezamăgitor!!! E jenant, să te uiți la un concurs unde câștigă numai o echipă mai toate jocurile.

Exatlon este prima emisiune din Romania care a introdus publicului acest format, si care inca de la primul sezon a reusit sa atraga tot mai multi fani, poate si din cauza faptului ca la acest show a aderat tot mai mult oamenii din randul vedetelor dar si sustinatori a-i acestora. Emisiunea se imparte in doua categorii de jucatori si anume, cate 10 intr-o echipa vor fi zece vedete si restul oamenii simplii, vedetele facand parte din ambele tabere, practic 2 echipe cu oamenii diferiti fara a se tine cont de profesie sau aptitudini ori experienta.

Lupta in jocul de protectie, eliminare la Exatlon Romania sezonul 2 episodul 62 din data de 25 noiembrie 2018 HD.

Scopul lor este acela de a se duela si a castiga cat mai multe probe, aducand astfel puncte echipei si care vor primi beneficii, pana acum in sezonul trecut am vazut cum o vedeta a castigat marele premiu, fara prea multa experienta a trecut peste orice obstacol si a reusit chiar sa invinga sportivi de perfomanta, dovada ca nu trebuie sa fii super erou pentru a castiga concursul tot ce trebuie sa faci este sa ai rabdare, perseverenta si mai ales strategie.

Un concurent strategic are de castiga mai mult decat unul care este doritor de a-si arata musculatura sau experienta pe care a dobandit-o de-a lungul timpului in cariera sa, fie ca vorbim de sportivi sau de oamenii simplii.

Dacă stau pe bancă faimoasele nu vor devenii mai bune niciodată. Singura care intră este Mădălina, razboinicele intră prin rotație pt că altfel nu se poate, intra aici sa vezi Exatlon sezonul 2 episodul 62 editia din data de 25 noiembrie 2018 este disponibila integrala, imediat dupa ce ruleaza la tv.

UDATE! EPISODUL ESTE DISPONIBIL COMPLET => 2 ORE si 47 MINUTE.

error: Content is protected !!