Exatlon sezonul 2 episodul 59 din 22 noiembrie 2018

Ana Otvoș. Nu este preferata mea, un singur lucru imi displace la ea, se scuza mult, nu isi asuma. Dar inteleg, poate asa se automotiveaza. Are 4 medalii pana in acest moment, nu a intrat pe trasee la fel de des ca si Cristina, de exemplu.

La inceput era foarte evitata de adversare, acum ca si procentaj este intre primii 4, nu a jignit echipa faimosilor, da face strategii, in primul rand pentru binele echipei. Caracter urat? De ce? Argumentati! Felicitari, Ana, pentru rezultatele, din afara competitiei, dar si pentru ceea ce faci la Exatlon.

Exatlon este prima emisiune din Romania care a introdus publicului acest format, si care inca de la primul sezon a reusit sa atraga tot mai multi fani, poate si din cauza faptului ca la acest show a aderat tot mai mult oamenii din randul vedetelor dar si sustinatori a-i acestora. Emisiunea se imparte in doua categorii de jucatori si anume, cate 10 intr-o echipa vor fi zece vedete si restul oamenii simplii, vedetele facand parte din ambele tabere, practic 2 echipe cu oamenii diferiti fara a se tine cont de profesie sau aptitudini ori experienta.

Razboinici vor sa iasa din baraca, Exatlon Romania sezonul 2 episodul 59 din data de 22 noiembrie 2018 HD.

Scopul lor este acela de a se duela si a castiga cat mai multe probe, aducand astfel puncte echipei si care vor primi beneficii, pana acum in sezonul trecut am vazut cum o vedeta a castigat marele premiu, fara prea multa experienta a trecut peste orice obstacol si a reusit chiar sa invinga sportivi de perfomanta, dovada ca nu trebuie sa fii super erou pentru a castiga concursul tot ce trebuie sa faci este sa ai rabdare, perseverenta si mai ales strategie.

Un concurent strategic are de castiga mai mult decat unul care este doritor de a-si arata musculatura sau experienta pe care a dobandit-o de-a lungul timpului in cariera sa, fie ca vorbim de sportivi sau de oamenii simplii.

Cristina, a doua in clasament datorita numarului mare de jocuri, imediat dupa Alin. A avut multe sanse de castig. Ea nu a jucat cu cele slabe ? Mai tot timpul. Rar am vazut-o concurand cu Betty, iar in meciurile directe cu Ana, victoriile sunt impartite. Da este o sportiva de calitate, este cea mai buna dintre fete, congrats ! In rest, este tare antipatica!

Giani! Antrenor? Nu! Fair-play? Doar din gura. Bun simt? Unde? Eu nu vad!, Etica? Lipsa! Sportiv de performanta, campion, asa se descrie sau “The King”. Incerc sa caut ceva bun. In zadar… Silviu a avut cea mai pertinenta parere la adresa lui Giani, te invit sa urmaresti Exatlon sezonul 2 episodul 59 editia din data de 22 noiembrie 2018 este disponibila integrala, imediat dupa ce ruleaza la tv.

UPDATE! EPISODUL ESTE DIPONIBIL COMPLET => 2 ORE si 47 MINUTE.

error: Content is protected !!