Ultimul trib sezonul 1 episodul 16 din 22 noiembrie 2018

Reactiile dure ale concurentilor fac, competitia sa fie si mai greu de suportat, fiecare are impresii diferite si pareri la fel, asa ca iesirile necontrolate au loc aproape mereu, chiar dupa fiecare proba.

Emisiunea “Ultimul trib“, vine intr-o premiera unica, cu o actiune predominanta in Madagascar, formata din trei echipe total diferite una de celelalte si cu abilitati si cunostinte diferite, vor trai aventura vietii lor pe o insula cu numeroase pericole la tot pasul dar si concursuri menite sa demonstreze fiecare priceperea si indemanarea pe care o au, in fiecare saptamana cate un concurent o sa paraseasca, competitia asta dupa ce se va alege prin vot in echipa.

Vizioneaza probele concurentilor din Ultimul trib sezonul 1 episodul 16 din data de 22 noiembrie 2018 HD

Cei mai curajosi vor fi premiati direct pe insula cu diferite premii, iar castigatorul va pleca acasa cu suma de 100.000 de euro, premiu pus in joc drept recompensa dar si cu titlul de cel mai bun coordonator de trib din Romania. Emisiunea poate fi urmarita in fiecare joi si vineri seara, si isi propune sa capteze publicul tanar care este dornic de noi actiuni si de provocari, dar si celor cu spirit competitiv care cred ca uitandu-se la show isi pot face curaj pentru a se inscrie si ei la acest concurs. Cele trei echipe formate sunt vedete, oamenii simplii si sportivi, care vor dovedi ca indiferent de statut si pregatire, cel mai bun o sa castige.

In momentul in care te inscrii la o astfel de competitie trebuie sa fii bazat ca poti sa duci mai departe orice proba si ca poti face cu adevarat fata, Cruduta a fost eliminata si am putut vedea prestatia acesteia pe tot parcursul competitiei si nu a fost chiar atat de grozava.

Lola este cea care are o mica iesire catre Alex, aceasta ii aduce reprosuri lui Alex ca nu a ascultat de ea si ca nu a avut incredere asa cum si-ar fi dorit, insa nimeni nu ar fi auzit varianta spusa de ea chiar inainte de proba cu, cuburile, dar haideti sa vedem mai exact ce a fost in Ultimul trib sezonul 1 episodul 16 de joi seara 22 noiembrie 2018 editie disponibila completa imediat dupa difuzare.

UPDATE! EPISODUL ESTE COMPLET => 2 ORE si 26 MINUTE.

error: Content is protected !!