Exatlon sezonul 2 episodul 45 din 28 octombrie 2018

Stau si ma intreb si nu imi vine sa cred ce aud, mai oameni buni! Vad zeci de mesaje cu “rusine Cosmin”, “rusine Kanal D “ si etc. Ce vina au faimosii ca Ionut s-a bagat in timpul jocului cand ce la inceput s-a stabilit ca finalul contine 3 bile, nu doar 2?

Si cand e vorba sa se reia finalul, e LOGIC ca se reia complet, NU de la momentul cand Alin avea doua mingi. Daca se facea asa, atunci clar nu era corect! Voi ganditi macar 1%? Daca Alin era la fel de bun, atunci putea sa castige in fata unei fete abia venit si a doua oara. Regulile nu sunt facute nici de Giani, nici de Kanal D, nici de Cosmin!!!!!! Sunt facute de cei din Turcia sau de persoanele care au facut aceasta emisiune.

Eu inteleg ca sunteti fan razboinici si ca e o rusine ca l-a batut Paula pe Alin, dar asta e viata. Toata greseala e a lu Ionut!! Nu mai acuzati Faimosii ca sunt varza si ca au castigat doar asa. Pana si Silviu l-a batut pe Iulian, acolo nu mai ziceti “Rusine Iulian”? Sunt finaluri si finaluri, unii sunt mai buni, alti nu. Terminati odata cu toate comentariile de 2 bani.
Exatlon sezonul 2 episodul 45 din 28 octombrie 2018
Inainte ii acuzati pe faimosi ca ii aleg doar pe Diana si pe Catalin si deai castigau, dar acum Otvos, Iulian si Alin cu cine au jucat? Cu cei noi, normal. Si va mai mirati ca Otvos e player of the week. Mie mi-ar fi rusine pt ea. Rar am vazut-o jucand cu Cristina!
Exatlon este prima emisiune din Romania care a introdus publicului acest format, si care inca de la primul sezon a reusit sa atraga tot mai multi fani, poate si din cauza faptului ca la acest show a aderat tot mai mult oamenii din randul vedetelor dar si sustinatori a-i acestora. Emisiunea se imparte in doua categorii de jucatori si anume, cate 10 intr-o echipa vor fi zece vedete si restul oamenii simplii, vedetele facand parte din ambele tabere, practic 2 echipe cu oamenii diferiti fara a se tine cont de profesie sau aptitudini ori experienta.

Vizioneaza reluarea din emisiunea ta favorita, Exatlon Romania sezonul 2 episodul 45 din data de 28 octombrie 2018 COMPLET HD.

Scopul lor este acela de a se duela si a castiga cat mai multe probe, aducand astfel puncte echipei si care vor primi beneficii, pana acum in sezonul trecut am vazut cum o vedeta a castigat marele premiu, fara prea multa experienta a trecut peste orice obstacol si a reusit chiar sa invinga sportivi de perfomanta, dovada ca nu trebuie sa fii super erou pentru a castiga concursul tot ce trebuie sa faci este sa ai rabdare, perseverenta si mai ales strategie.

Un concurent strategic are de castiga mai mult decat unul care este doritor de a-si arata musculatura sau experienta pe care a dobandit-o de-a lungul timpului in cariera sa, fie ca vorbim de sportivi sau de oamenii simplii.

Indifent de echipa un baiat v-a pleca acasa, asta este sigur, cine o sa fie acela? Numai in Exatlon sezonul 2 episodul 45 editie din data de 28 octombrie 2018 editia de duminica.

UPDATE 2: Episodul este disponibil complet. => 2 ORE si 55 MINUTE.

error: Content is protected !!