Ninja Warrior România Episodul 8 din 28 octombrie 2018

De-a lungul tuturor editiilor, numerosi concurenti si-au incercat norocul dar si abilitatile in toate testele pe care acest show le oferit. In aceasta seara se joaca Marea Finala Ninja Warrior Romania, in care numai unul dintre finalisi pleaca acasa cu marele premiu pus in joc, un premiu destul de consistent avand in vedere si dificultatea probelor.
Ninja Warrior România Episodul 8 din 28 octombrie 2018
Ninja Warrior Romania, este emisiunea de tip concurs de testarea abilitatilor, atat din punct de vedere fizic, cat si psihic, vor fi sute de concurenti care vor incerca sa treaca peste etapele concursului si numai cei mai buni vor trece mai departe, probele la care sunt supusi depasesc aproape cu mult normalitatea.

In fiecare editie se vor alege cate 10 finalisti care vor merge catre alti semifinalisti deja alesi prin aceleasi probe, publicul ca de fiecare data este plin de nerabdare, asta pentru ca vreme de cateva saptamanii cei mai puternici Romanii de prin toate colturile tarii au smuls cele mai puternice aplauze si felicitari. In aceasta competitie unii castiga, iar altii pierd pentru ca asa este in orice concurs de acest tip.

Pana acum am putut vedea concurenti de toate varstele si cu priceperi diferite domenii care nu aveau nici un fel de legatura cu probele din Ninja Warrior, unii au reusit sa treaca mai departe, altii nu poate si norocul sa fie de vina.
Fiecare a venit cu un scop, unii au declarat ca suma de banii daca ar fi sa o castige o vor dona iar altii si-au facut chiar planuri de viitor, ca si pont concentrarea si prinderea este totul, forta trebuie folosita si ea in mod corect.

MAREA FINALA se disputa in aceasta seara de duminica imediat dupa ora 20:00, urmareste si tu aici Ninja Warrior România Episodul 8 emisiunea este acum disponibila din data de 28 octombrie 2018 editia este completa si poate fi vizionata imediat dupa difuzare.

error: Content is protected !!