Exatlon sezonul 2 episodul 44 din 27 octombrie 2018

Ca sustinatoare a-i faimosilor, trebuie sa recunosc ca baietii de la faimosi sunt un dezastru. Pot sa mai vina inca 10 antrenori si tot degeaba, ei tot pe ghinion o sa de-a vina. Ma intreb cat mai rezista Cristina, ca fara punctele pe care le aduce ea, scorul ar fi mult mai drastic, dar probabil o sa vedem la jocul de eliminare, cand sigur razboinicii o vor alege pe ea sa nu joace. In echipa faimosilor, Cristina este singura care merita sustinuta si apreciata pe tot ce a facut pana acuma, restul au mereu scuze si nu vor sa inteleaga ca sunt slabi, ii bate lautarul pe toti la rand fiind ce-l mai slab de la razboinicii, si nici nu are vreo cariera sportiva, iar dacul ii mai rapid pe traseu ca faimosii, cu finalul sta si el mai prost. De acuma o sustin pe Cristina si atat, mi-a placut la inceput Alin de la razboinici, dar vad ca a inceput sa-l copieze pe Ionut si are niste gesturi necontrolate. Concluzia mea? Sezon 2 de rahat.
Exatlon sezonul 2 episodul 44 din 27 octombrie 2018
Exatlon este prima emisiune din Romania care a introdus publicului acest format, si care inca de la primul sezon a reusit sa atraga tot mai multi fani, poate si din cauza faptului ca la acest show a aderat tot mai mult oamenii din randul vedetelor dar si sustinatori a-i acestora. Emisiunea se imparte in doua categorii de jucatori si anume, cate 10 intr-o echipa vor fi zece vedete si restul oamenii simplii, vedetele facand parte din ambele tabere, practic 2 echipe cu oamenii diferiti fara a se tine cont de profesie sau aptitudini ori experienta.

Vizioneaza reluarea din emisiunea ta favorita, Exatlon Romania sezonul 2 episodul 44 din data de 27 octombrie 2018 COMPLET HD.

Scopul lor este acela de a se duela si a castiga cat mai multe probe, aducand astfel puncte echipei si care vor primi beneficii, pana acum in sezonul trecut am vazut cum o vedeta a castigat marele premiu, fara prea multa experienta a trecut peste orice obstacol si a reusit chiar sa invinga sportivi de perfomanta, dovada ca nu trebuie sa fii super erou pentru a castiga concursul tot ce trebuie sa faci este sa ai rabdare, perseverenta si mai ales strategie.

Un concurent strategic are de castiga mai mult decat unul care este doritor de a-si arata musculatura sau experienta pe care a dobandit-o de-a lungul timpului in cariera sa, fie ca vorbim de sportivi sau de oamenii simplii.

Deocamdată Cristina este pe primul loc la punctaj,în seara aceasta l-a depășit pe Iulian cu care era egală și Alin l-a egalat pe Iulian. Deci Cristina Nedelcu este cea mai bună sportivă de la Exatlon în momentul de față cu un punct peste Iulian și Alin. Dar până la sfârșitul sezonului mai este cale lungă. Vom vedea ce o să fie ! Exatlon sezonul 2 episodul 44 editie din data de 27 octombrie 2018 editia des ambata o sa fie disponibila imediat dupa difuzare.

UPDATE 2:Episodul este disponibil integral => 2 ORE si 50 MINUTE.

error: Content is protected !!