Exatlon sezonul 2 episodul 43 din 26 octombrie 2018

Eu sunt dezamagita de atitudinea lui Vladimir, ii dă in sus și in jos ca este un show! Pai. ori este spectacol ori este concurs, sa se hotărască sa știm la ce ne uitam, ( sa le spună și concurenților ca sa știe și ei ce au de făcut) ar fi posibil știe asta doar faimoșii, pentru ca nu prea se arunca in joc sa nu se accidenteze.
Roxana mereu a spus ce o deranjeaza si in nici un caz nu avea de ce sa taca, mai suntem sclavi pe plantatie? Cu Giani nu o scotea la capat, imi pare rau pentru ea ca a hotarat sa plece, dar o admir pt ce a facut, ca nu s-a lasat calcata in picioare si consider ca a iesit cu fruntea sus.
Exatlon sezonul 2 episodul 43 din 26 octombrie 2018
Te duci individual, dar esti o echipa, Roxana a castigat cateva puncte la inceput pe urma n-a mai facut nimic si fiti siguri ca daca erau razboinicii in acea situatie de a nu castiga, cu Ionut era mai greu.

Exatlon este prima emisiune din Romania care a introdus publicului acest format, si care inca de la primul sezon a reusit sa atraga tot mai multi fani, poate si din cauza faptului ca la acest show a aderat tot mai mult oamenii din randul vedetelor dar si sustinatori a-i acestora. Emisiunea se imparte in doua categorii de jucatori si anume, cate 10 intr-o echipa vor fi zece vedete si restul oamenii simplii, vedetele facand parte din ambele tabere, practic 2 echipe cu oamenii diferiti fara a se tine cont de profesie sau aptitudini ori experienta.

Intra aici sa vezi in fiecare seara, Exatlon Romania sezonul 2 episodul 43 din data de 26 octombrie 2018 COMPLET HD.

Scopul lor este acela de a se duela si a castiga cat mai multe probe, aducand astfel puncte echipei si care vor primi beneficii, pana acum in sezonul trecut am vazut cum o vedeta a castigat marele premiu, fara prea multa experienta a trecut peste orice obstacol si a reusit chiar sa invinga sportivi de perfomanta, dovada ca nu trebuie sa fii super erou pentru a castiga concursul tot ce trebuie sa faci este sa ai rabdare, perseverenta si mai ales strategie.

Un concurent strategic are de castiga mai mult decat unul care este doritor de a-si arata musculatura sau experienta pe care a dobandit-o de-a lungul timpului in cariera sa, fie ca vorbim de sportivi sau de oamenii simplii.

De supărare sau de bucurie Iulian a sărutat o pe mexicană, se spune că dintre toate fetele Iulian a pus ochii pe Ana Laura Gonzale, şi ia la fel am citit că se vor căsători, cam greu de…pronunţat dar vedem ce va ieşi! Urmareste aici Exatlon sezonul 2 episodul 43 editie din data de 26 octombrie 2018 editia de vineri o sa fie disponibila imediat dupa difuzare.

UPDATE: Episodul este disponibil spre vizionare Complet => 2 ORE si 14 MINUTE

error: Content is protected !!