Exatlon sezonul 2 episodul 42 din 25 octombrie 2018

Fara sa vrea, prin “dezvaluirile” sale, Roxana Vancea confirma faptul ca sosirea lui Giani in Dominicana a avut loc exact in momentul in care era mai mare nevoie. Pana sa vina Giani, “ei nu puneau accent pe puncte”, spune Roxana. Pai pe ce puneau accent? Te-ai dus acolo numai pentru caterinca si pentru aia 5-6 sute de euro primiti pe saptamana? Ea, in mod sigur, pentru aia s-a dus, dar a gresit locatia. “Insula Iubirii” este pe un alt meleag si pe un alt program. La Exatlon curge sange si sudoare. Caterinca e treaba noastra, a celor de acasa si, de azi, daca asta si-a dorit, si a Roxanei Vancea.

3 concurenți out dupa venirea lui Kirita? Tind sa cred ca Ferrucio s-a dat lovit din cauza lui. Vancea, evident tot din cauza lui a plecat, iar la Ana…rămâne un semn de întrebare.
Exatlon sezonul 2 episodul 42 din 25 octombrie 2018
Exatlon este prima emisiune din Romania care a introdus publicului acest format, si care inca de la primul sezon a reusit sa atraga tot mai multi fani, poate si din cauza faptului ca la acest show a aderat tot mai mult oamenii din randul vedetelor dar si sustinatori a-i acestora. Emisiunea se imparte in doua categorii de jucatori si anume, cate 10 intr-o echipa vor fi zece vedete si restul oamenii simplii, vedetele facand parte din ambele tabere, practic 2 echipe cu oamenii diferiti fara a se tine cont de profesie sau aptitudini ori experienta.

Nu pierde in fiecare seara de miercuri pana duminica, Exatlon Romania sezonul 2 episodul 42 din data de 25 octombrie 2018 HD.

Scopul lor este acela de a se duela si a castiga cat mai multe probe, aducand astfel puncte echipei si care vor primi beneficii, pana acum in sezonul trecut am vazut cum o vedeta a castigat marele premiu, fara prea multa experienta a trecut peste orice obstacol si a reusit chiar sa invinga sportivi de perfomanta, dovada ca nu trebuie sa fii super erou pentru a castiga concursul tot ce trebuie sa faci este sa ai rabdare, perseverenta si mai ales strategie.

Un concurent strategic are de castiga mai mult decat unul care este doritor de a-si arata musculatura sau experienta pe care a dobandit-o de-a lungul timpului in cariera sa, fie ca vorbim de sportivi sau de oamenii simplii.

Sa stea pe bara cel mai bun om al Faimosilor ca doar au pierdut ocazia de a alege ei. Dacă nu o scot pe Cristina sunt fraieri. Faimoșii nu merita îndurare la felul cum s-au comportat când au forjat-o pe Corina. Acum situația e alta (au câștigat dreptul asta) Deci pe bara Cristina, ca alt concurent bun NU AU, aveti mare grija, vizionati tot ce se intampla astazi in Exatlon sezonul 2 episodul 42 editie din data de 25 octombrie 2018 editia de miercurijoi va fi disponibila imediat dupa difuzare.

UPDATE 2: Episodul este disponibil in format integral => 2 ORE si 22 MINUTE!

error: Content is protected !!