Ultimul trib sezonul 1 episodul 13 din 1 noiembrie 2018

In editia trecuta au fost doua probe foarte importante, mai intai concurentii s-au duelat, am revazut imagini cum Cosmin a invins-o pe Paula si acesta a ramas mai departe in competitie, si dupa ce a urmat jocul capitanilor numai un membru a reusit sa aduca bucurie echipei, tot aseara am vazut cum nici o echipa nu a facut un pas inapoi, toata lumea a jucat la castiga, dar numai unul singur o sa castige titlul si marele premiu pus in joc.

Emisiunea “Ultimul trib“, vine intr-o premiera unica, cu o actiune predominanta in Madagascar, formata din trei echipe total diferite una de celelalte si cu abilitati si cunostinte diferite, vor trai aventura vietii lor pe o insula cu numeroase pericole la tot pasul dar si concursuri menite sa demonstreze fiecare priceperea si indemanarea pe care o au, in fiecare saptamana cate un concurent o sa paraseasca, competitia asta dupa ce se va alege prin vot in echipa.

Ultimul trib sezonul 1 episodul 13 din data de 1 noiembrie 2018 HD

Cei mai curajosi vor fi premiati direct pe insula cu diferite premii, iar castigatorul va pleca acasa cu suma de 100.000 de euro, premiu pus in joc drept recompensa dar si cu titlul de cel mai bun coordonator de trib din Romania. Emisiunea poate fi urmarita in fiecare joi si vineri seara, si isi propune sa capteze publicul tanar care este dornic de noi actiuni si de provocari, dar si celor cu spirit competitiv care cred ca uitandu-se la show isi pot face curaj pentru a se inscrie si ei la acest concurs. Cele trei echipe formate sunt vedete, oamenii simplii si sportivi, care vor dovedi ca indiferent de statut si pregatire, cel mai bun o sa castige.

Cruduta a cerut un test, asta dupa ce zilele trecute s-a simtit rau, in aceasta seara se dueleaza Roxana si Cosmin, oare cine o sa ramana in competitie dar si cine credeti ca merita sa plece casa, vizioneaza aici Ultimul trib sezonul 1 episodul 13 de vineri seara 1 noiembrie 2018 editie disponibila completa imediat dupa difuzare.

NOTA!!! Programul de difuzare a emisiunii a fost schimbat, se va difuza numai JOIA, editia din aceasta seara va fi disponibila in aceasta seara, va invit sa urmariti episodul de astazi imediat dupa ce incepe la tv.

Update! Episodul COMPLET => 2 ORE si 13 MINUTE

error: Content is protected !!