Exatlon sezonul 2 episodul 37 din 18 octombrie 2018

Deci aseara la venirea noii razboinice Otvos ii recapitula lectia, te vor forja la maxim, o sa fie greu la inceput, 5 minute mai tarziu aceasi Otvos catre noua razboinica: tu trebuie sa o alegi pe Cristina, pai cine o forjeaza? Fiind nou venita, nu trebuia sa o puneti sa o aleaga pe georgeasca prima runda? Suparata a mai fost barbata dup-aia cand a auzit ca Georgeasca nu joaca.
Exatlon sezonul 2 episodul 37 din 18 octombrie 2018
Naomi : eu o bateam pe Ana Otvos, de aceea a câștigat la jocul cu medalia 0 medalii iar Ana Otvos 2 medalii, visează și ea. Sa zică merci că nu a plecat prima, că normal așa trebuia, echipa nu este obligată să joace și jocurile ei. Dacă era atât de dornica sa joace cu Ana Georgescu de ce nu o alegea a doua rundă sau a treia? Și Beatrice avea o problema cu apa dar totuși a jucat.

Exatlon este prima emisiune din Romania care a introdus publicului acest format, si care inca de la primul sezon a reusit sa atraga tot mai multi fani, poate si din cauza faptului ca la acest show a aderat tot mai mult oamenii din randul vedetelor dar si sustinatori a-i acestora. Emisiunea se imparte in doua categorii de jucatori si anume, cate 10 intr-o echipa vor fi zece vedete si restul oamenii simplii, vedetele facand parte din ambele tabere, practic 2 echipe cu oamenii diferiti fara a se tine cont de profesie sau aptitudini ori experienta.

Scopul lor este acela de a se duela si a castiga cat mai multe probe, aducand astfel puncte echipei si care vor primi beneficii, pana acum in sezonul trecut am vazut cum o vedeta a castigat marele premiu, fara prea multa experienta a trecut peste orice obstacol si a reusit chiar sa invinga sportivi de perfomanta, dovada ca nu trebuie sa fii super erou pentru a castiga concursul tot ce trebuie sa faci este sa ai rabdare, perseverenta si mai ales strategie.

Exatlon sezonul 2 episodul 37 din data de 18 octombrie 2018.

Un concurent strategic are de castiga mai mult decat unul care este doritor de a-si arata musculatura sau experienta pe care a dobandit-o de-a lungul timpului in cariera sa, fie ca vorbim de sportivi sau de oamenii simplii.

Asteptarea a luat sfarsit! Giani Kirita si Ionut ajung fata in fata cu Faimosii si Razboinicii si isi vor exercita atributiile de antrenori! Cum vor primi aceasta veste concurentii, aflati astazi, de la 19.45, intr-un nou episod Exatlon sezonul 2 episodul 37 din data de 18 octombrie 2018 editia este disponibila aici dupa ora 20.00.

Episod Complet -=> 2 Ore si 50 MINUTE

error: Content is protected !!