Ultimul trib sezonul 1 episodul 10 din 18 octombrie 2018

Concurentii sunt foarte obositi dupa toate probele prin care au trecut, Alex a declarat, nestiind ca este filmat ca unul cate unul o sa scoata concurentii din concurs, chiar o sa-i bage in spital, o afirmatie poate spusa la nervi si fara vreun efect anume, sa speram.

Astazi vedem ce echipa va trimite un om la duel, proba de nominalizare, trei echipe pe acelasi traseu, echipa albastra intampina probleme, concurentii sunt legati la ochi si trebuie sa scrie pe nisip expresia am castigat.

Emisiunea “Ultimul trib“, vine intr-o premiera unica, cu o actiune predominanta in Madagascar, formata din trei echipe total diferite una de celelalte si cu abilitati si cunostinte diferite, vor trai aventura vietii lor pe o insula cu numeroase pericole la tot pasul dar si concursuri menite sa demonstreze fiecare priceperea si indemanarea pe care o au, in fiecare saptamana cate un concurent o sa paraseasca, competitia asta dupa ce se va alege prin vot in echipa.

Ultimul trib sezonul 1 episodul 10 din data de 18 octombrie 2018 HD

Cei mai curajosi vor fi premiati direct pe insula cu diferite premii, iar castigatorul va pleca acasa cu suma de 100.000 de euro, premiu pus in joc drept recompensa dar si cu titlul de cel mai bun coordonator de trib din Romania. Emisiunea poate fi urmarita in fiecare joi si vineri seara, si isi propune sa capteze publicul tanar care este dornic de noi actiuni si de provocari, dar si celor cu spirit competitiv care cred ca uitandu-se la show isi pot face curaj pentru a se inscrie si ei la acest concurs. Cele trei echipe formate sunt vedete, oamenii simplii si sportivi, care vor dovedi ca indiferent de statut si pregatire, cel mai bun o sa castige.

Emisiunea din aceasta seara vine as putea spune ‘manusa’ concurentilor pentru ca acestia au de infruntat exact ce si-au dorit Ultimul trib sezonul 1 episodul 10 difuzat in data de 18 octombrie 2018 editie completa.

Episodul complet => 2 Ora si 23 MINUTE.

error: Content is protected !!