Exatlon sezonul 2 episodul 36 din 17 octombrie 2018

Ana Georgescu este aleasa mai mereu de catre Ana Otvos ( asta dacă joaca, ei mai mult îi place sa danseze) dar o runda pe joc dar punctele Monica-i și Cristinei cui îi se datorează în mare parte? Dianei, mare bătaie pe ea timp de o luna cât a stat în concurs, făcea cu rândul, o runda Monica, o runda Cristina și o lua de la capăt, nu știu dacă a jucat Diana contra Anei Georgescu sau Roxanei 10 runde într-o luna. Cristi Puhlac și Mirel (el recunosc, ca la început doua săptămâni s-a bătut cu Cristi pe Catalin si după aia a lasat-o mai moale) la fel cu Catalin. Și faza aia cu Ferrucio care voia sa joace cu Doru și nu a fost lăsat de Cristi Pulhac ca el voia sa joace cu Doru. Când este vorba de faimoșii totul este permis, când este vorba de războinici nimic nu este bine.
Exatlon sezonul 2 episodul 36 din 17 octombrie 2018
Exatlon este prima emisiune din Romania care a introdus publicului acest format, si care inca de la primul sezon a reusit sa atraga tot mai multi fani, poate si din cauza faptului ca la acest show a aderat tot mai mult oamenii din randul vedetelor dar si sustinatori a-i acestora. Emisiunea se imparte in doua categorii de jucatori si anume, cate 10 intr-o echipa vor fi zece vedete si restul oamenii simplii, vedetele facand parte din ambele tabere, practic 2 echipe cu oamenii diferiti fara a se tine cont de profesie sau aptitudini ori experienta.

Scopul lor este acela de a se duela si a castiga cat mai multe probe, aducand astfel puncte echipei si care vor primi beneficii, pana acum in sezonul trecut am vazut cum o vedeta a castigat marele premiu, fara prea multa experienta a trecut peste orice obstacol si a reusit chiar sa invinga sportivi de perfomanta, dovada ca nu trebuie sa fii super erou pentru a castiga concursul tot ce trebuie sa faci este sa ai rabdare, perseverenta si mai ales strategie.

Exatlon sezonul 2 episodul 36 din data de 17 octombrie 2018.

Un concurent strategic are de castiga mai mult decat unul care este doritor de a-si arata musculatura sau experienta pe care a dobandit-o de-a lungul timpului in cariera sa, fie ca vorbim de sportivi sau de oamenii simplii.

Familia Faimosilor isi reunesc fortele pentru jocul vilei, o veste noua se da Razboinicilor, un nou concurent li se alatura, emotia creste, tensiunea continua, vizioneaza aici Exatlon sezonul 2 episodul 36 din data de 17 octombrie 2018 editia este disponibila aici dupa ora 20.00.
Episodul complet —> 2 ore si 34 MINUTE.

error: Content is protected !!