Exatlon sezonul 2 episodul 34 din 13 octombrie 2018

In aceasta seara, jucam traseul carelor, dupa parerea mea cel mai greu traseu.Miza un premiu special.Sa avem incredere in echipa faimosilor si acest premiu sa ii ambitioneze aducand o victorie care sa ne bucure.

Giani saracu’ nici nu stie ce-l asteapta, o echipa decimata unde fiecare da vina pe celalalt, Yamato care in testimoniale ne spune ca niciodata nu s-a simtit atat de puternic, iar apoi sta pe banca ca spectator, Mirel din cand in cand mai i-a si el cate un punct, Ferucio se straduieste pe traseu, dar cat de zbuciumat este, baga doua mingi in car si ii sar trei, Cristi G bun la final dar nu prea apuca finalurile, si ce-a mai mare dezamagire, Pulhac care da vina pe vant, frunze, ploaie, ghinion, pe absolut orice, dar problema este la el daca la alte finaluri mai avea o scuza, astazi trebuia sa le de-a cu calciul, ca doar a fost fotbalist.
Exatlon sezonul 2 episodul 34 din 13 octombrie 2018
La fete, Monica are c-am multe figuri si se crede ce-a mai buna si nu este, Roxana nu mai este vazuta bine, ca este singura care are curajul sa spuna ca au probleme, Ana G nu conteaza, iar pe Cristina neputinta colegilor din echipa, cred ca au facut-o sa numai traga ca inainte ca cu un 1, 2 puncte in plus sau minus la ora actuala tot aia este, plus ca se vede ca are si probleme medicale.

Astept sa vad ce poate sa faca Giani, ca multi dintre ei nu prea stiu sa accepte sfaturi de la alti se simt ofensati, iar Giani cum ii spurcat la gura si foarte direct o sa supere pe multi. Faimosilor, sa speram ca va veti reveni.

Exatlon este prima emisiune din Romania care a introdus publicului acest format, si care inca de la primul sezon a reusit sa atraga tot mai multi fani, poate si din cauza faptului ca la acest show a aderat tot mai mult oamenii din randul vedetelor dar si sustinatori a-i acestora. Emisiunea se imparte in doua categorii de jucatori si anume, cate 10 intr-o echipa vor fi zece vedete si restul oamenii simplii, vedetele facand parte din ambele tabere, practic 2 echipe cu oamenii diferiti fara a se tine cont de profesie sau aptitudini ori experienta.

Scopul lor este acela de a se duela si a castiga cat mai multe probe, aducand astfel puncte echipei si care vor primi beneficii, pana acum in sezonul trecut am vazut cum o vedeta a castigat marele premiu, fara prea multa experienta a trecut peste orice obstacol si a reusit chiar sa invinga sportivi de perfomanta, dovada ca nu trebuie sa fii super erou pentru a castiga concursul tot ce trebuie sa faci este sa ai rabdare, perseverenta si mai ales strategie.

Un concurent strategic are de castiga mai mult decat unul care este doritor de a-si arata musculatura sau experienta pe care a dobandit-o de-a lungul timpului in cariera sa, fie ca vorbim de sportivi sau de oamenii simplii.

Sambata se continua batalia pentru vila dar si pentru noul premiu pus in joc, vezi Exatlon sezonul 2 episodul 34 din data de 13 octombrie 2018 editie integrala.

error: Content is protected !!